NEWS
09.08.2020

Οι προτάσεις της Popaganda για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

123 Swing live στο Faust, Αναδρομές της Ιωάννας Ευθυμίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή και ELVEDON στο Θέατρο Πόρτα

123 Swing live στο Faust

123 Swing

Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας , οι 123 SWING , δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του 30 όπως οι ANDREWS SISTERS & επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.  

Τρεις γυναίκες performers, παρέα με τον Νίκο Δρογώση στα πλήκτρα , τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο και τον Πάνο Τζινιόλη στη ντραμς δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό, jazz/swing group που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.   Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως Boogie woogie, Sincerely , In the mood , lollipop , i will survive αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδακι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

22:00|είσοδος: 5-8€ 

FAUST BAR -THEATRE-ARTS

Καλαμιωτου 11 & Αθηναϊδος 12 


Αναδρομές της Ιωάννας Ευθυμίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή 

Image

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή παρουσιάζει την ατομική εικαστική έκθεση της Ιωάννας Ευθυμίου με τίτλο «Αναδρομές…». Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της έκθεσης θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.  

Η Ιωάννα Ευθυμίου σπούδασε ζωγραφική στη Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Αποφοίτησε το 1995 με Άριστα. Συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Έχει πραγματοποιήσει τριάντα ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το έργο της έχει γίνει ευρέως γνωστό με διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις. Έργα της ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δώδεκα πορτρέτα που έχει φιλοτεχνήσει ανήκουν και βρίσκονται στην προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόσφατα εξέθεσε ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα για την Πριγκίπισσα Γκρέυς του Μονακό στο κτίριο που στεγάζει την EFG Bank στο Μονακό. 

19:00|εγκαίνια

ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ

Γρηγ. Αυξεντίου 1 & Κασσαβέτη 18, Κηφισιά 


ELVEDON στο Θέατρο Πόρτα

Elvedon

Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι, το ELVEDON, μια χοροθεατρική παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ «Τα κύματα»  του Χρήστου Παπαδόπουλου, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του ΠΟΡΤΑ για λίγες μόνο παραστάσεις.

Η ζωή έξι φίλων από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι προχωρημένη ηλικία. Έξι ιστορίες, έξι διαφορετικές οπτικές της πραγματικότητας μέσα σε ένα κόσμο μεγάλο, ρευστό και αεικίνητο σαν τα «κύματα» της θάλασσας.
Το κύριο στοιχείο από το έργο της Γουλφ που αποτελεί έμπνευση και θεματική της παράστασης, είναι η διαρκής συμπαντική ροή του χρόνου: μια πανίσχυρη δύναμη αλλαγής που ορίζει έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, όπου γέννηση και θάνατος, έρωτας και φιλία, ατομικό και κοινωνικό αποτελούν ενοποιημένη συνέχεια, καθώς και την έκφανση μιας αδιατάρακτης νομοτέλειας. Ζωές που έρχονται και χάνονται η μια μετά την άλλη σαν κύματα στην άμμο της ακτής, όμως το ίδιο το νερό δεν χάνεται ποτέ και αναδημιουργεί τα επόμενα κύματα.

21:15|είσοδος:8€-10€

Θέατρο Πόρτα
Λεωφόρος Μεσογείων 59,

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.