Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
26.10.2021

Πέταξαν αυγό στον Εμανουέλ Μακρόν σε έκθεση Γαστρονομίας [BINTEO]

Τους τελευταίους μήνες, ο Γάλλος Πρόεδρος έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές, στις δημόσιες εμφανίσεις του, από πολίτες που τον επικρίνουν σκληρά για τον χειρισμό του σε ζητήματα, όπως η οικονομία και η κρίση του κορωνοϊού.

Ένα άτομο συνελήφθη, καθώς πέταξε στον Εμανουέλ Μακρόν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με αυγό, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Λυόν.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ενεργοποίηση της ομάδας ασφαλείας του Γάλλου Προέδρου, μέλη της οποίας έσπευσαν να περικυκλώσουν τον Μακρόν, με έναν φρουρό να βάζει το χέρι του μπροστά στο πρόσωπο του Προέδρου. Το αυγό είχε προηγουμένως βρει τον Μακρόν στον λαιμό.

«Κατά το ταξίδι του στη Λυόν, ο Εμανουέλ Μακρόν υπήρξε θύμα επίθεσης με αυγό. Ένας νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί από τις Αρχές ασφαλείας» αναφέρει σε tweet του ένας Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δημοσίευσε και βίντεο από της στιγμή της επίθεσης.

Οι επιθέσεις τέτοιου τύπου ενάντια στον Γάλλο Πρόεδρο δεν είναι σπάνιες, το τελευταίο διάστημα. Τους τελευταίους μήνες, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές, στις δημόσιες εμφανίσεις του, από πολίτες που τον επικρίνουν σκληρά για τον χειρισμό του σε φλέγοντα ζητήματα, όπως η οικονομία και η κρίση του κορωνοϊού.

 
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.