Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Αξιολάτρευτος μπαμπάς κύκνος φροντίζει μόνος τα μωρά του μετά τον θάνατο της μαμάς τους [BINTEO]

Μια συγκινητική ιστορία έφερε στο φως ο φωτογράφος Matthew Raifman κατέγραψε με τον φακό την τρυφερή στιγμή που ο πατέρας κύκνος έφτιαξε μια μικρή φωλιά με τα φτερά του, για να διασχίσει το ποτάμι με τα νεογέννητα.

Μια συγκινητική ιστορία έφερε στο φως ο φωτογράφος Matthew Raifman κατέγραψε με τον φακό την τρυφερή στιγμή που ο πατέρας κύκνος έφτιαξε μια μικρή φωλιά με τα φτερά του, για να διασχίσει το ποτάμι με τα νεογέννητα.

Ο Matthew Raifman, έχει ένα παιδί 20 μηνών και ένιωσε κάτι σαν ταύτιση με τον πατέρα κύκνο: «Μπορώ, σε κάποιο βαθμό, να καταλάβω πώς είναι να είσαι νέος μπαμπάς, παλεύοντας με μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να ξεπεράσεις».

Στις 31 Μαϊου η μητέρα – κύκνος πέθανε στο Charles River Esplanade της Βοστώνης, αμέσως μετά τη γέννηση των μωρών της, σύμφωνα με την Boston Globe.

Από εκείνη την ημέρα ο αρσενικός κύκνος ανέλαβε μόνος την φροντίδα των παιδιών τους, με τον φωτογράφο Matthew Raifman να καταγράφει την τρυφερή στιγμή που ο πατέρας κύκνος έφτιαξε μια μικρή φωλιά με τα φτερά του, για να διασχίσει το ποτάμι με τα νεογέννητα.

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.