Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Παγώνη: «Δεν υπήρχε σχέδιο για τα νοσοκομεία»

Σοβαρά προβλήματα στις διακομιδές ασθενών ακόμη και σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, υπήρχαν προβλήματα στη λειτουργία των νοσοκομείων, επιβεβαιώνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Παγώνη: «Δεν υπήρχε σχέδιο για τα νοσοκομεία»

Σοβαρά προβλήματα στις διακομιδές ασθενών ακόμη και σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, υπήρχαν προβλήματα στη λειτουργία των νοσοκομείων, επιβεβαιώνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, και επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας τις χθεσινές καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το γεγονός ότι και το σύστημα υγείας «μπήκε στον πάγο», η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι «μέσα στα νοσοκομεία, στο “Γ. Γεννηματάς”, στο “Σωτηρία”, στο Παίδων Πεντέλης, δεν μπορούσε να κουνηθεί τίποτα».

«Άνοιξαν τους κεντρικούς δρόμους … μέσα στα νοσοκομεία δεν είχαν ανοίξει … υπάρχουν κτίρια ξεχωριστά, προσπαθούσαμε να επικοινωνήσει το ένα με το άλλο. Οι Δήμοι έπρεπε πάνω από όλα να φροντίσουν τα νοσοκομεία να ανοιχτούν, να μπορέσει το προσωπικό να πάει σπίτι του, να αλλάξουν οι βάρδιες» δήλωσε σχετικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε: 

«Δεν είναι δυνατόν κάποιος να βγάζει 24 ώρες σε νοσοκομείο χωρίς να κοιμηθεί, έχει την ευθύνη ασθενών … ζωές που πρέπει να διαχειριστεί», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δυστυχώς για τα νοσοκομεία δεν υπήρχε σχέδιο, ήταν δύσκολη η πρόσβαση. Αν κάποιος είχε πάθει ένα έμφραγμα, σε έναν παράδρομο, πώς θα έφτανε σε νοσοκομείο; Αυτή ήταν η σκέψη όλων μας… Άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα, σε περιοχές με τέτοιο χιόνι που να μην μπορούν να βγουν… Καταλαβαίνω πώς αισθάνονταν… Το φως ή το νερό, είναι τα τελευταία… Είναι η υγεία, να πάνε σε ένα νοσοκομείο αν δεν αισθάνονται καλά… Έπρεπε να είναι η προτεραιότητα όλων, ειδικά την περίοδο που ζούμε».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.