Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.09.2021

Όλη η φάση Παρασκευή και Σάββατο θα είναι στο Ναύπλιο

Το πρώτο Fougarock φεστιβάλ είναι γεγονός στον καταπληκτικό, βιομηχανικό χώρο του Φουγάρου.

60 χρόνια ζωής γιορτάζει φέτος το Rock & Roll και το Φoυγάρο το τιμά με ένα SUPER ROCK FESTIVAL!! Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, το FOUGAROCK FESTIVAL #1 συγκεντρώνει στους κήπους του 8 από τα πιο αντιπροσωπευτικά γκρούπ της σύγχρονης (αγγλόφωνης) ελληνικής ρόκ!

Και μετά τις συναυλίες κάθε βράδυ… midnight parties!!! πέντε εξαιρετικοί djs παίρνουν τη σκυτάλη μετά τα μεσάνυχτα και υπόσχονται το rock us till dawn στη μοναδική FOUGARO GALLERY!!

Το Φεστιβάλ ανοίγουν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής οι PURE SECONDS και ακολουθούν: A VICTIM OF SOCIETY, ZEBRA TRACKS, ΣTELLA.

Το Σάββατο 13/6 εμφανίζονται οι THE MIGHTY N, KID FLICKS, THE CAVE CHILDREN, BABY GURU.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ και μετά τα live οι Laternative αναλαμβάνουν δράση με ένα δυνατό dj set και special guest τον Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο (six D.O.G.S.), ενώ το Σάββατο τα decks του Φουγάρου θα αναλάβουν ο Bad Spencer (Yes it does!! Sure it does!!) και ο Shameless Spit!!

Το Rock and Roll αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια τη δημοφιλέστερη και πιο επιδραστική μουσική. Χαρακτηρίστηκε από έντονο ρυθμό, αξεπέραστες μελωδίες και αιθέρια φωνητικά, συνοδευόμενη κυρίως από ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο και ντραμς.

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία των Jazz Festival 1 και 2, το Φουγάρο προσκαλεί σε μια γιορτή στη μουσική, αφιερωμένη στο Rock !

FOUGAROCK FESTIVAL #1

Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ώρα Προσέλευσης: 7.00μμ

Είσοδος Ελεύθερη

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.