Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.06.2021

Ο Takashi Murakami συνεργάζεται με το Perrier και γεμίζει τη ζωή μας με χρώματα

Ο διάσημος Ιάπωνας καλλιτέχνης, υπογράφει τη φιάλη της νέας limited σειράς του Perrier.

Το Perrier, το φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική πράσινη φιάλη του και τις εκρηκτικές του φυσαλίδες, προχώρησε σε μία νέα συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης, Takashi Murakami.

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική ζωγραφική, το sci-fi, το anime και την ποπ κουλτούρα, ο Takashi Murakami σχεδίασε την limited edition σειρά PERRIER® x MURAKAMI, η οποία συνδυάζει την αυθεντική προσωπικότητα και το δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα του Perrier με την εκκεντρικότητα και τη ζωντάνια των έργων του καλλιτέχνη.

Στις συσκευασίες απεικονίζονται οι εμβληματικοί χαρακτήρες Kaikai και Kiki του καλλιτέχνη, που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν τον 16ο αιώνα ως επίθετα για τη περιγραφή του Ιάπωνα ζωγράφου Kano Eitoku, ενώ από τον Takashi Murakami ορίζονται ως «μπράβο» ή «wow». Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαμογελαστά λουλούδια και άλλα χαρακτηριστικά μοτίβα του καλλιτέχνη, που απογειώνουν τα εικαστικά της συσκευασίας.

Από τον Μάρτιο του 2021, κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι δύο κωδικοί με την υπογραφή του  Takashi Murakami, το Perrier 330ml σε γυάλινη συσκευασία και το Perrier 500ml σε πλαστική συσκευασία.

Το Perrier έχει συνεργαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot και Jean-Gabriel Domergue, οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ιστορία της τέχνης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Δείτε τον Takashi Murakami να μιλάει για αυτή τη συνεργασία:

https://www.youtube.com/watch?v=jyevpUsDj8s&ab_channel=PERRIER

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.