Εδώ και περίπου ένα χρόνο το όνομα του Elton John επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Κάτι το Rocketman, η ταινία δηλαδή για την ζωή του μουσικού, κάτι ότι είχε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες πως πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του και τώρα επανέρχεται και πάλι στην κουβέντα μιας και…θα γίνει γραμματόσημο. 

Το Royal Mail στη Βρετανία τιμά λοιπόν τον sir Elton με μια σειρά από γραμματόσημα, με τον μουσικό να είναι μόλις ο δεύτερος σόλο καλλιτέχνης που τιμάται με αυτόν τον τρόπο μετά τον David Bowie το 2017.

Τα γραμματόσημα της σειράς θα περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή εξώφυλλα του Elton John όπως το Honky Chateau, το Captain Fantastic And The Brown Dirt Cowboy και το Goodbye Yellow Brick Road. Ακόμη στα γραμματόσημα θα βρει κανείς φωτογραφίες του από εμβληματικές ζωντανές εμφανίσεις του όπως αυτές στο στο Hammersmith Odeon στο London από το 1973 και το Dodger Stadium στο Los Angeles το 1975.

Ο Elton John δήλωσε σχετικά: «Το να πω ότι έμεινα έκπληκτος όταν το Royal Mail επικοινώνησε μαζί μου είναι λίγο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ σε γραμματόσημο! Είναι υπέροχο, μεγάλη μου τιμή».

Ώρα λοιπόν να πείσετε τους φίλους σας στη Βρετανία να σταματήσουν να σας στέλνουν στο chat και στο e-mail και να δοκιμάσουν και πάλι την πατροπαράδοτη μέθοδο του ταχυδρομείου…

Πηγή: ΝΜΕ