Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.06.2022

#metoo: Αίτημα της 21χρονης αθλήτριας για διεξαγωγή της δίκης του προπονητή κεκλεισμένων των θυρών

Να διεξαχθεί η πρώτη δίκη για το ελληνικό #metoo κεκλεισμένων των θυρών προτίθεται να ζητήσει η συνήγορος της 21χρονης, που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 39χρονο πρώην προπονητή της στην ιστιοπλοΐα, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.
#metoo: Αίτημα της 21χρονης αθλήτριας για διεξαγωγή της δίκης του προπονητή κεκλεισμένων των θυρών

Κεκλεισμένων των θυρών πρόκειται να ζητήσει η 21χρονη αθλήτρια ιστιοπλοϊας να διεξαχθεί η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον βιασμό που καταγγέλει ότι υπέστη, όταν ήταν ανήλικη, από τον προπονητή της.

Η συνήγορος της νεαρής αθλήτριας, που κατήγγειλε πριν από έναν χρόνο όσα υπέστη από τον άνθρωπο που την προπονούσε από τα 11 έως τα 14 χρόνια της στην ιστιοπλοϊα, σκοπεύει να επικαλεστεί όσα προβλέπονται στην Ποινική Δικονομία για την κατάργηση της δημοσιότητας της δίκης όταν αυτή αναμένεται να επιφέρει ψυχική ταλαιπωρία στο θύμα, στον ιδιωτικό ή οικογενειακό βίο του, και να αιτηθεί να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Για το αίτημα αποκλεισμού της δημοσιότητας το δικαστήριο, αφού ακούσει την θέση του εισαγγελέα και των διαδίκων, θα εκδώσει αιτιολογημένη απόφαση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με την παθούσα να φθάνει νωρίς το πρωί στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από την οικογένειά της, τους γονείς και την αδελφή της, που προσήλθαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Λίγο μετά προσήλθε και η κ. Σοφία Μπεκατώρου, η οποία στήριξε την αθλήτρια και της συμπαραστάθηκε ώστε να καταγγείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.