Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.05.2022

Το Μeet Market μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο στους κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Με χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
Το Μeet Market μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο στους κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Το Μeet Μarket του Ιουλίου, αυτό το σαββατοκύριακο, θα γίνει. Μεταξύ ενός χαοτικού πολιτικού κλίματος και του δημοψηφίσματος, πορευόμαστε προς τους μαγικούς κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, προς αναζήτηση λίγης ηρεμίας. Ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια και με θέα την Ακρόπολη θα στηθούν 40+ πάγκοι γεμάτοι με χειροποίητα προϊόντα από ανεξάρτητους σχεδιαστές και παραγωγούς, για να τους επισκεφθούν όσοι θα είναι στην Αθήνα, τουρίστες και επισκέπτες. Όπως πάντα θα παίζουν μουσική οι αγαπημένοι μας djs, στο κεντρικό ταμείο θα  μπορείτε να παίξετε και να κερδίσετε εντελώς δωρεάν και φυσικά θα γίνουν και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Αυτό το σαββατοκύριακο ειδικά το Meet Market δεν γίνεται για εμπορικούς λόγους. Γίνεται γιατί θέλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προχωράμε. Δεν θέλουμε να μένουμε παγωμένοι και παράλυτοι γεμάτοι ανασφάλεια και φόβο. Το Μeet Μarket είναι μια εναλλακτική οδός, μια καινοτομική προσπάθεια να μείνουμε στην επιφάνεια και να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να επιβιώνουμε.  Είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, πάντα με σεβασμό και χωρίς φανατισμό.  Αυτό το σαββατοκύριακο είναι περισσότερο MEET παρά MARKET. 

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

The Meet Market – Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ερμού 134, Αθήνα 10553

13:00 – 23:00 κάθε μέρα

http://www.youtube.com/watch?v=uZjkrlmWD58

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.