Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.09.2021

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Μανταρίνια»

Μια αντιπολεμική ιστορία που έφερε για πρώτη φορά φέτος την Εσθονία υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Η ΝΕΟ Films με χαρά σας ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει η ταινία Mανταρίνια στους κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία του Ζάζα Ουρουσάντζε. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Εσθονού καλλιεργητή μανταρινιών, ο οποίος μέσα στο πόλεμο της Αμπχαζίας του 1992, περιθάλπει με περίσσια ανθρωπιά δύο βαριά τραυματισμένους από αντίπαλα στρατόπεδα. Ο ένας μισθοφόρος Τσετσένος και ο άλλος Γεωργιανός. Η συμβίωση κάτω από την στέγη του γενναιόδωρου Εσθονού θα τους κάνει να καταλάβουν ότι περισσότερα πράγματα τους ενώνουν, παρά τους χωρίζουν. Μια αντιπολεμική ταινία επίκαιρη όσο ποτέ, που θα καταπλήξει τους σινεφίλ, ενώ έφερε για πρώτη φορά φέτος την Εσθονία υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Κάντε like,share και comment στο αντίστοιχο post της σελίδας μας στο facebook μέχρι αύριο στις 14:00  και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο «ΡΙΒΙΕΡΑ» στα Εξάρχεια, για την Κυριακή 31 Μαΐου και τις προβολές των 21:00 και 23:00.

Δείτε το trailer της ταινίας

http://www.youtube.com/watch?v=-3abEeHalEQ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.