Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.01.2021

Καπιτώλιο-ΗΠΑ: Βουλευτής κορεατικής καταγωγής μαζεύει μόνος τα σκουπίδια που άφησαν οι εισβολείς [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Έσπασε πραγματικά την καρδιά μου και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι», δήλωσε ο Δημοκρατικός βουλευτής Άντι Κιμ.

«Όταν βλέπεις κάτι που αγαπάς χαλασμένο, θέλεις να το διορθώσεις», δήλωσε ο βουλευτής από το Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ, Άντι Κιμ.

Μπουκάλια νερού, ρούχα, τραμπικές σημαίες, ακόμη και μια αμερικανική σημαία συμμάζεψε από το έδαφος μέσα στο Καπιτώλιο ο Δημοκρατικός βουλευτής, όταν ο όχλος των υποστηρικτών του απερχόμενου Πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, αναχώρησε από το κτίριο στο οποίο είχε εισβάλει.

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά. Ένιωσα αυτό το είδος του υψηλού, πατριωτικού καθήκοντος που έπρεπε να αναλάβω», είπε σε μια συνέντευξη, σύμφωνα με το today.

Παρατήρησε αστυνομικούς να βάζουν κουτιά πίτσας σε σακούλες απορριμμάτων, οπότε ζήτησε μία και άρχισε να καθαρίζει.

«Λατρεύω το Καπιτώλιο. Έχω την τιμή να είμαι εκεί. Αυτό το κτίριο είναι εξαιρετικό και η ροτόντα ειδικότερα είναι απλώς εντυπωσιακή. Πόσες αμέτρητες γενιές έχουν εμπνευστεί σε αυτό το δωμάτιο;» σημείωσε ο Άντι Κιμ.

«Έσπασε πραγματικά την καρδιά μου και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;»

Η εικόνα του σκυμμένου Κιμ να καθαρίζει μαζεύοντας σκουπίδια, ήταν ο επίλογος μιας βίαιης, ιστορικής ημέρας που θα ντροπιάζει την κυβέρνηση Τραμπ.

Δεν έψαχνε για δημοσιότητα, σύμφωνα με έναν συνάδελφό του που δεν τον αναγνώρισε στην αρχή.

«Νομίζω ότι ήταν 1 το πρωί», δήλωσε ο δημοκρατικός από το Νιου Τζέρσεϋ, Tom Malinowski. «Παρατήρησα κάποιον στα γόνατα να κλίνει κάτω από ένα παγκάκι για να πάρει κάτι και ήταν ο Άντι μόνος του, που μάζευε ήσυχα τα σκουπίδια και τα έβαζεσε μια πλαστική σακούλα».

“Λατρεύω το Καπιτώλιο. Έχω την τιμή να είμαι εκεί. Αυτό το κτίριο είναι εξαιρετικό και η ροτόντα ειδικότερα είναι απλώς εντυπωσιακή. Πόσες αμέτρητες γενιές έχουν εμπνευστεί σε αυτό το δωμάτιο;” σημείωσε ο Άντι Κιμ.

«Έσπασε πραγματικά την καρδιά μου και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;”

Η εικόνα του σκυμμένου Κιμ να καθαρίζει μαζεύοντας σκουπίδια, ήταν ο επίλογος μιας βίαιης, ιστορικής ημέρας που θα ντροπιάζει την κυβέρνηση Τραμπ.

Γιος Κορεατών μεταναστών γονέων, έγινε ο πρώτος Ασιάτης Αμερικανός που εκπροσώπησε το Νιου Τζέρσεϋ στο Κογκρέσο μετά την εκλογή του το 2018.

Ένας «ξένος», καθάρισε την βρωμιά του φανατισμού και του τραμπισμού που άφησαν πίσω τους οι λευκοί «πατριώτες».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.