Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.10.2021

Κάλεσμα οργανώσεων σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις κατά των Συμφωνιών με Γαλλία και ΗΠΑ

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις έχουν ανακοινωθεί σε πόλεις της χώρας για σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, ενάντια στην πρόσφατη ελληνογαλλική συμφωνία καθώς και τη νέα συμφωνία για τις αμερικάνικες βάσεις.

Οργανώσεις, συλλογικότητες και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς καλούν σε συγκέντρωση στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, 6 μ.μ., και πορεία στη Γαλλική και Αμερικανική πρεσβεία, με αφορμή την επικείμενη υπογραφή της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ, αλλά και την υπογραφή της ελληνογαλλικής συμφωνίας.

Αντίστοιχα καλέσματα υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 6.30, μέλη της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το προξενείο των ΗΠΑ, επί της Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης.

Στην Πάτρα, οι οργανώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ(μ-λ), ΝΑΡ για την κομμουνιστική Απελευθέρωση και νΚΑ απευθύνουν κοινό κάλεσμα στις 18:30 στην πλ. Όλγας

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.