Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.04.2024

Γενικά αίθριος καιρός τη Δευτέρα 4/4

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος καιρός τη Δευτέρα 4/4

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στη Μακεδονία η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη νωρίς το πρωί και παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος, με αραιές νεφώσεις το πρωί στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα νότια θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, κατά τόπους πιο πυκνή στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι-βορειοανατολικοί εντάσεως 5 μποφόρ, τοπικά 6 και στα νότια βόρειοι-βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.