Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Ισπανία: Η αστυνομία κυνηγάει ακόμη και τους σωσίες του Πουτζντεμόν

Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν εύκολα.
Ισπανία: Η αστυνομία κυνηγάει ακόμη και τους σωσίες του Πουτζντεμόν

Ισπανοί αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από κάποιον που τους είπε πως είδε τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν στην περιοχή της Μαδρίτης… βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μεταμφιεσμένο ηθοποιό ο οποίος γύριζε μια σκηνή για μια εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα.

«Ένας κάτοικος κάλεσε το 091 (τον αριθμό της αστυνομίας) και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μια περίπολος με δύο αστυνομικούς μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για το γύρισμα ενός σκετς», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον …μεταμφιεσμένο Πουτζντεμόν, τον κωμικό Χοάκιν Ρέγες, οι αστυνομικοί ήταν έξι.

Ο ηθοποιός, που είναι πολύ γνωστός στην Ισπανία επειδή μιμείται πολύ πετυχημένα διάφορες προσωπικότητες, γύριζε ένα σκετς στο προάστιο της Μαδρίτης Τορεχόν ντε Αρντόθ για τη δημοφιλή ψυχαγωγική εκπομπή “El Intermedio”, ανέφερε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La Sexta, παραγωγός της εκπομπής.

Ο Κάρλες Πουτζντεμόν έχει αυτοεξοριστεί στο Βέλγιο από τα τέλη Οκτωβρίου, λίγο προτού η ισπανική δικαιοσύνη ξεκινήσει διώξεις για εξέγερση και στάση για τον ρόλο του στην κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Αν εντοπιστεί στην Ισπανία, θα συλληφθεί αμέσως.

«Το μακιγιάζ ήταν τόσο πετυχημένο που ο άνδρας δεν δίστασε να καλέσει τις αρχές», αναφέρει το La Sexta στην ιστοσελίδα του.

«Χρειάστηκε να εξηγήσουμε ότι ήταν ένα σκετς για το Intermedio και έσκασαν στα γέλια», δήλωσε ο ηθοποιός στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser.

«Όταν επιστρέψουμε στη Μαδρίτη, πρέπει να δείτε τα κατακόκκινα πρόσωπά τους!» είπε ο ακόμη ο Χόακιν Ρέγιες.

Ο Κάρλες Πουτζντεμόν, ο οποίος καθαιρέθηκε στις 27 Οκτωβρίου από την κεντρική κυβέρνηση έπειτα από μια απόπειρα απόσχισης της Καταλονίας, προσπαθεί να επανέλθει ως επικεφαλής της περιφέρειας, αλλά από απόσταση.

Ωστόσο, κατά καιρούς, κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του, μια ανεξάντλητη πηγή αστεϊσμών, ακόμα και στην Καταλονία.

Την ημέρα κατά την οποία οι αυτονομιστές βουλευτές του καταλανικού κοινοβουλίου επρόκειτο να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της περιφέρειας, η ισπανική κυβέρνηση ανέπτυξε σημαντικές δυνάμεις ασφαλείας προκειμένου να τον συλλάβει στην περίπτωση που επιχειρούσε να φθάσει κρυφά στο περιφερειακό κοινοβούλιο.

Τελικά η συνεδρίαση του κοινοβουλίου αναβλήθηκε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.