Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.06.2022

Με εισαγγελική παρέμβαση ανήλικη στο νοσοκομείο – Την κρατούσαν κλινήρη στο σπίτι οι αρνητές γονείς της

Το 14χρονο κορίτσι, το οποίο είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριά πνευμονία και ευτυχώς γλίτωσε τη διασωλήνωση.
Με εισαγγελική παρέμβαση ανήλικη στο νοσοκομείο – Την κρατούσαν κλινήρη στο σπίτι οι αρνητές γονείς της

Επί 13 ημέρες, οι γονείς μιας 14χρονης, η οποία είχε προσβληθεί από κορωνοϊό αρνούνταν να την πάνε έστω σε έναν γιατρό. Οι γονείς της ανήλικης είναι αρνητές και ανεμβολίαστοι, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Το κορίτσι, έμεινε για 13 ολόκληρες μέρες κλινήρης στο σπίτι της στη Δράμα κι αφού τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο έντονα οι γονείς τελικώς αποφάσισαν να καλέσουν ιδιώτη γιατρό για να την εξετάσει.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι το κορίτσι κινδύνευε και ζήτησε να διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Οι γονείς, και πάλι αρνήθηκαν να περιθάλψουν το παιδί τους κι ο γιατρός αποτάθηκε στον ιατρικό σύλλογο Δράμας, όπου ζήτησε με τη σειρά του εισαγγελική παρέμβαση.

Κατόπιν, το κορίτσι διακομίσθηκε εν τέλει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριά πνευμονία και για λίγο γλίτωσε τη διασωλήνωση, ενώ εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και σταδιακά της μειώνεται η παροχή οξυγόνου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.