Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.11.2023

Η Ριζ Γουίδερσπουν μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα «Daisy Jones & The Six»

Το βιβλίο αφηγείται την ανοδική πορεία μιας ροκ μπάντας τη δεκαετία του '70 που ξεκινά από τις μουσικές σκηνές του Λος Άντζελες και γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στον κόσμο.
Η Ριζ Γουίδερσπουν μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα «Daisy Jones & The Six»

Τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα «Daisy Jones & The Six» της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής της ηθοποιού Ριζ Γουίδερσπουν, Hello Sunshine.

Το βιβλίο αφηγείται την ανοδική πορεία μιας ροκ μπάντας τη δεκαετία του ’70 που ξεκινά από τις μουσικές σκηνές του Λος Άντζελες και γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η εταιρεία παραγωγής της Ρις Γουίδερσπουν θα είναι συμπαραγωγός της σειράς 13 επεισοδίων με την Amazon Studios.

Οι Σκοτ Νιουστάντερ και Μάικλ Γουέμπερ θα υπογράψουν το σενάριο και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις Ριζ Γουίδερσπουν και Λορίν Νιουστάντερ.

Η μουσική της σειράς θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μόνο μέσω του Amazon Music και το βιβλίο και το audiobook του εκδοτικού οίκου Ballantine / Random House θα διατίθενται μέσω των Amazon.com και Audible.com.

«Μόλις άρχισα να διαβάζω το “Daisy Jones & The Six”, αμέσως το ερωτεύτηκα και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μεταφέρω στην οθόνη με την Amazon» δήλωσε η Γουίδερσπουν. «Με τους Νιουστάντερ και Γουέμπερ, δύο συγγραφείς που θαυμάζω βαθύτατα να συμμετέχουν σε αυτό το project, είμαι τόσο σίγουρη ότι η Daisy και το ταξίδι της μπάντας θα εντυπωσιάσουν τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο» είπε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.