Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.03.2023

Σπίρτζης: “Ο Νόμος και η Τάξη σας δείχνουν, ακόμη και τώρα, που αποσκοπούσαν και ποιους στόχευαν. Ντροπή”

Για διαρροή ψεμάτων που ξεπερνούν κάθε όριο κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις "δήθεν αιτιολογίες" για τον διερχόμενο γερανό που έπεσε πάνω σε πλήθος και την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.
Σπίρτζης: “Ο Νόμος και η Τάξη σας δείχνουν, ακόμη και τώρα, που αποσκοπούσαν και ποιους στόχευαν. Ντροπή”

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες Πέμπτη (16/3) στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων με αρνητικούς πρωταγωνιστές τις δυνάμεις καταστολής της ΕΛΑΣ σχολιάζει με δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης και απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Θα μπορούσαμε να μην πούμε τίποτα, ούτε μία λέξη και να δείξουμε μόνο τα βίντεο της απρόκλητης βίας των δυνάμεων καταστολής της ΕΛΑΣ, γερανοφόρων οχημάτων που με ταχύτητα χτυπούν κάδους σκουπιδιών και διαδηλωτές, συλλήψεων νέων διαδηλωτών που απλά προσέτρεξαν να βοηθήσουν τραυματισμένα παιδιά από τα χτυπήματα των δυνάμεων καταστολής, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη» σημειώνει στη δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Η ανακοίνωση όμως της ΓΑΔΑ, που ανακοίνωσε έρευνα για την εγκληματική ενέργεια του γερανοφόρου οχήματος, που με μεγάλη ταχύτητα περνά μέσα στους διαδηλωτές, χτυπώντας κάδους και παρευρισκόμενους ανθρώπους και η διαρροή ψεμάτων για την δήθεν αιτιολογία του διερχόμενου γερανού, ξεπερνά κάθε όριο».

Το video από τη στιγμή που ο γερανός εκτοπίζει κάδους και τραυματίζει πολίτες:

Στη συνέχεια, ο κ. Σπίρτζης απευθύνει τα εξής ερωτήματα στον κ. Θεοδωρικάκο:

«Αλήθεια χρειάζεται έρευνα για να ξέρει η φυσική ηγεσία της ΓΑΔΑ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου «Προστασίας» του Πολίτη, ποιος είναι ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος;

Χρειάζεται έρευνα για να διαπιστώσει την ταχύτητα και τον τρόπο που διακινδύνευσε ζωές ανθρώπων;

Χρειάζεται έρευνα για τις διαρροές ψεμάτων για τον λόγο που βρέθηκε μέσα στους διαδηλωτές το γερανοφόρο όχημα;

Κύριε Θεοδωρικάκο, ποιος ο λόγος που δεν έχετε θέσει ακόμη σε διαθεσιμότητα τον οδηγό του γερανοφόρου οχήματος;

Ποιος ο λόγος που δεν έχετε θέσει σε διαθεσιμότητα τους επικεφαλής της αναίτιας και απρόκλητης επίθεσης δυνάμεων καταστολής της ΕΛΑΣ, σε διαδηλωτές και τον τραυματισμό τους;

Ποιος ο λόγος συλλήψεων νέων παιδιών, που μετά την επίθεση των δυνάμεων καταστολής της ΕΛΑΣ, έμειναν να βοηθήσουν τραυματισμένη διαδηλώτρια, από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ;

Ποιοι χτύπησαν νέα κοπέλα με ασπίδες στο πρόσωπο και στη συνέχεια της έριξαν χημικά;»

«Οι απαντήσεις, κ. Θεοδωρικάκο, βρίσκονται στις εντολές που εσείς έχετε δώσει για να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με κάθε τρόπο. Οι απαντήσεις βρίσκονται στην μοναδική επιμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να τρομοκρατεί, να στοχοποιεί, να τσακίζει όποιον διαφωνεί με τις επιλογές του Επιτελικού κράτους. Οι απαντήσεις βρίσκονται στην “ειλικρίνεια” της “συγγνώμη” σας … Ο Νόμος και η Τάξη σας, δείχνουν ακόμη και τώρα, που αποσκοπούσαν και ποιους στόχευαν. Ντροπή …» τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. (Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.