Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.12.2023

Πολλές οι αντιδράσεις για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ

Viral στο Twitter η εικόνα που τους συγκρίνει με τους μουσικούς του «Τιτανικού», μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά η συναυλία στο ΟΑΚΑ, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας «Daniel».
Πολλές οι αντιδράσεις για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ

Μια σκηνή από την ταινία «Τιτανικός» θύμισε η προχθεσινή συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ. Μετά τη σωρεία αντιδράσεων για την κανονική διεξαγωγή του live παρά τη σφοδρή κακοκαιρία «Daniel», το Twitter επιστράτευσε για ακόμη μια φορά το χιούμορ του.

Η πλατφόρμα «γέμισε» με μια εικόνα από την ταινία και συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ενώ το πλοίο βυθίζεται, οι μουσικοί εξακολουθούν να παίζουν τα βιολιά τους.

Στο στιγμιότυπο με το βυθισμένο πλοίο γράφουν «Ελλάδα» και στο άλλο με τους μουσικούς «Imagine Dragons».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι πολλοί παρευρισκόμενοι κάθονταν σε καρέκλες, ενώ άλλοι ήταν όρθιοι εν μέσω της δυνατής βροχής, κρατώντας ομπρέλες.

Δείτε βίντεο

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές προ ημερών, φαίνεται ότι δεν ώθησαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν ή να αναβάλουν την προγραμματισμένη εμφάνιση του διάσημου συγκροτήματος.

Πολλοί από τους θεατές αντέδρασαν στο γεγονός αυτό με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καθώς απαίτησαν την ακύρωση της συναυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε από την ticketmaster, ούτε από ιστοσελίδες που λειτουργούσαν ως χορηγοί για τη διεξαγωγή ή μη της συναυλίας. Χιλιάδες κόσμου ξεκίνησαν από κάθε γωνία της Αθήνας, αρκετοί μαζί με τα παιδιά τους, καθώς το συγκρότημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ηλικίες 10-18 ετών, και φυσικά δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στο ΟΑΚΑ. Το support group έπαιξε για λίγα λεπτά και κατέβηκε από τη σκηνή.

Στο ΟΑΚΑ είχε παιδιά από τη μία τη μεσημέρι να περιμένουν και όλος ο αύλειος χώρος ήταν περιφραγμένος. Συγκεκριμένα, περίπου 100 παιδιά περίμεναν ήδη από το μεσημέρι.

Επίσης, η διοργανώτρια αρχή μετακίνησε τους θεατές αρκετές φορές, καθώς τους κατεύθυνε σε στιγμές μέσα στο γήπεδο μπάσκετ και σε άλλες τους έβγαζε έξω.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RockRooster (@rockrooster.gr)

Οι διοργανωτές ήταν αποφασισμένοι από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου να γίνει η συναυλία σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, στην ενημέρωσή τους έγραφαν: «Οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί». Οι πύλες του σταδίου ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 17:30. Δεν άνοιξαν όμως και μετέφεραν τον κόσμο στο κλειστό του μπάσκετ. Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00 και συνεχίστηκε με τον κόσμο μέσα στη λάσπη. Τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί.

Πάρα πολλοί που είχαν αγοράσει εισιτήρια δεν κατάφεραν να πάνε στη συναυλία. Ο λόγος που οι διοργανωτές επέμειναν στην πραγματοποίησή της ήταν για να μην αποζημιώσουν τον κόσμο. Κάποιοι έχουν κάνει καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής.

Η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση και έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια χρηστών:

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.