Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.06.2022

Πύργος: Δύο προσαγωγές για την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για το bullying που δεχόταν και κανείς δεν ασχολήθηκε με την υπόθεσή του, μέχρι που πήρε τεράστιες διαστάσεις μέσω social media.
Πύργος: Δύο προσαγωγές για την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά

Έπρεπε να λάβει μεγάλες διαστάσεις η υπόθεση του Θύμιου, ώστε οι αρχές να «ευαισθητοποιηθούν» και να προχωρήσουν επιτέλους σε προσαγωγές.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν εχθές δύο νεαροί, που φέρεται να συνδέονται με την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά, που για καιρό ήταν θύμα bullying, ενώ έχει εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα, έπειτα από απάνθρωπη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο PatrisNews, έχουν προσαχθεί δύο άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με τα βεγγαλικά, ενώ οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών.

Στο εν λόγω βίντεο διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Ο Θύμιος έχασε δουλειά και φίλους και αποφάσισε να μετακομίσει στον Πύργο με στόχο μια επιστροφή στην αξιοπρέπεια. Εκεί, όμως έπεσε θύμα άγριου bullying και επιθέσεων με ύβρεις, πέτρες και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν οι δήθεν ανεγκέφαλοι νταήδες που διαφήμιζαν και τα κατορθώματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για το αδιανόητο bullying που δεχόταν κι όμως, τα λόγια του πέσαν στο κενό, δεν ασχολήθηκε κανείς με την υπόθεσή του, μέχρι που πήρε τεράστιες διαστάσεις μέσω social media.

Πηγή: www.rosa.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.