Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.01.2023

Πέτσας: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει» [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια αντίληψη που παραπέμπει μάλλον στο νόμο της ζούγκλας, παρά σε οργανωμένη Πολιτεία, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, σχετικά την ακρίβεια στην ενέργεια που γονατίζει την ελληνική κοινωνία.
Πέτσας: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει» [ΒΙΝΤΕΟ]

Για την ενεργειακή κρίση και συγκεκριμένα για τους πολίτες που τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τους καυστήρες τους ώστε να καίνε φυσικό αέριο, μίλησε κυνικά το πρωί της Τρίτης (13/9) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας 

Ειδικότερα, σε ερώτηση που του απηύθυνε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος για τα χιλιάδες νοικοκυριά που έκαναν την κοστοβόρα μετάβαση από το πετρέλαιο στο φυσικό αέριο, απάντησε ότι «είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. Έχει αυξηθεί 1200% η τιμή του φυσικού αερίου».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε  για το αν εξετάζεται κάποιο μέτρο στήριξης για τα νοικοκυριά αυτά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απάντησε χαρακτηριστικά: «Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».

Όπως υποστήριξε, θα επιδοτηθεί η επιλογή εκείνων να χρησιμοποιήσουν το φθηνότερο καύσιμο, δηλαδή το πετρέλαιο.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.