Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.01.2023

Κολωνός: Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πατέρα του πεντάχρονου

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού.
Κολωνός: Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πατέρα του πεντάχρονου

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

Ο πατέρας υποστήριξε ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά. Το μικρότερο παιδί, δηλαδή το 5χρονο αγοράκι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Ο πατέρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και όπως υποστήριξε όλα έγιναν όταν λόγω κούρασης τον πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε η φωτιά.

«… Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό».
 
Ο πατέρας αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο, άρπαξε το 7χρονο παιδί και το έβγαλε έξω από το φλεγόμενο διαμέρισμα, ενώ ταυτόχρονα οι γείτονες ειδοποιούσαν την πυροσβεστική.

Μέχρι να επιστρέψει όμως ο πατέρας στο φλεγόμενο διαμέρισμα οι καπνοί είχαν γίνει πια αποπνικτικοί και η ορατότητα αδύνατη. Οι πυροσβέστες που έφτασαν κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν το παιδί, το οποίο όμως ήδη είχε εισπνεύσει πολύ καπνό.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.