Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

Καινούργιου προς Γιαννόπουλο: «Δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών; … ακούτε τι λέει η υπουργός;» [BINTEO]

Η ειρωνική ερώτηση της παρουσιάστριας έκανε έξω φρενών τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, όπως και πολλούς χρήστες του twitter.
Καινούργιου προς Γιαννόπουλο: «Δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών; … ακούτε τι λέει η υπουργός;» [BINTEO]

Σε αντιπαράθεση με τη Δόμνα Μιχαηλίδου σε οξείς τόνους ήρθε ο Κώστας Γιαννόπουλος όσον αφορά το ζήτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού».
 
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τόνισε πως δεν πρόκειται να κλείσει καμία δομή, ωστόσο, σε τηλεφωνική σύνδεση ο ιδρυτής του οργανισμού εμφανίστηκε ενάντιος με το νέο νομοσχέδιο που «φοράει» εποπτεία σε ιδιωτικές δομές.

«Πάρθηκε απόφαση που κρίθηκε αντισυνταγματική από το δικαστήριο να αλλάζει η υπουργός διοικητικά συμβούλια. Εάν αυτό παραμείνει, ο κάθε υπουργός θα μπορεί να επεμβαίνει και να επιβάλλει πρόστιμα και φυλακίσεις» είπε χαρακτηριστικά.

 «Η κ. Μιχαηλίδου υπαινίσσεται ότι δεν έχουμε κανόνες. Δεν μπορεί η υπουργός να αποφασίσει και να διατάζει τι θα αλλάζει» πρόσθεσε εκνευρισμένος ο ιδρυτής της δομής με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να δράσει σαν πυροσβέστης.

Με τη σειρά της η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι μέλημά της είναι η προστασία των παιδιών και ότι το μόνο που προσπαθεί είναι η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για εκείνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή της οποίας παρενέβη ο κύριος Γιαννόπουλος και η οποία πριν λίγο είχε υποδεχθεί την υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, με την προσφώνηση «και τι όμορφη που είστε, καλωσήρθατε», στη συνέχεια και απευθυνόμενη στον επικεφαλής του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ρώτησε «δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών κύριε Γιαννόπουλε; … ακούτε τι λέει η υπουργός;».

Η ερώτηση αυτή, δεν έκανε -δικαιολογημένα- έξω φρενών, μόνο τον Κώστα Γιαννόπουλο αλλά και χρήστες του Twitter που σχολίασαν το ύφος της παρουσιάστριας, αλλά και της υφυπουργού Εργασίας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.