Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.03.2023

Ενταση στη δίκη για τον Βασίλη Μάγγο – Αστυνομικοί χτύπησαν τον πατέρα του στην είσοδο του Δικαστηρίου

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2024, λόγω κωλύματος ενός εκ των κατηγορουμένων.
Ενταση στη δίκη για τον Βασίλη Μάγγο – Αστυνομικοί χτύπησαν τον πατέρα του στην είσοδο του Δικαστηρίου

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15/3) στα δικαστήρια του Βόλου, όπου είχε προγραμματιστεί η εξ αναβολής δίκη των τριών αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου.

Οι αστυνομικοί είχαν παραταχθεί στην είσοδο του κτηρίου μπλοκάροντας την είσοδο στη δικαστική αίθουσα. Οταν το συγκεντρωμένο πλήθος προσπάθησε να εισέλθει, οι άνδρες της ΥΜΕΤ έκαναν χρήση χημικών και χτύπησαν τους παρευρισκόμενους, ενώ ένα από τα θύματα που φέρεται να χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς ήταν και ο πατέρας του θανόντα Βασίλη Μάγγου, Γιάννης.

Σημειώνεται μάλιστα, πως, κατά τη διάρκεια της έντασης, έσπασε η θήκη του όπλου ενός αστυνομικού, με αποτέλεσμα το όπλο του να βρεθεί στην οδό Ιωλκού. Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει διαταχθεί έρευνα από την ΕΛΑΣ.

Η δίκη των τριών αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη μετά την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου, πήρε αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, θα υπάρξει αναβάθμιση του κατηγορητηρίου, με διάταξη του εισαγγελέα και από πλημμέλημα το κατηγορητήριο αναβαθμίζεται σε βαθμό κακουργήματος.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.