Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.05.2022

Go Bang!: DJ Kaos

Μη χάσετε το πρώτο από μία σειρά πάρτι εμπευσμένα από το τραγούδι του Arthur Rusell “Go Bang”.
Go Bang!: DJ Kaos

Ο Κάος υιοθέτησε το όνομά του στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν κατά την άποψή του ήταν ο «πρώτος γκράφιτι ζωγράφος στο Δυτικό Βερολίνο, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το skateboard, παράγοντας τέχνη που επηρεάστηκε έντονα από την street κουλτουρα της Νέας Υόρκης.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 Μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου συχναζε γύρω από το στούντιο του θρυλικού παραγωγού Cameron McVey (Massive Attack) και βυθίστηκε στην ανερχόμενη σκηνή της Αγγλίας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Κάος επέστρεψε στο Βερολίνο, για να συμμετασχει σε ένα ηλεκτρονικό τρίο παραγωγής μαζι με αλλους δυο συνταξιδιωτες του συγκροτήματος Turnrano Terranova (Terranova Close the Door LP) οι οποιοι ήταν υπεύθυνοι για μια έγκαιρη, είσοδο στην αριστοκρατική σειρά DJ-Kicks (! StudioK7). 

Το πρώτο του σόλο πλήρες άλμπουμ, “Hello Stranger”, περιελάμβανε συνεργασίες με τους Erlend Øye, Daniel Wang και Conny Plank. Κυκλοφόρησε το hit single “Love the Night Away”, εφτιαξε συλλογες με καλιτεχνες οπως τον Sal P απο Liquid Liquid, και διασκευασε σχεδον τους παντες από Roxy Music, εως Neneh Cherry συμπεριλαμβανομενων ονοματα όπως ο Felix Dickinson, καθως τωρα ταξιδεύει στον κόσμο με ένα high-flying DJ set.

Venue: 2 Ναυάρχου Νικοδήμου, 105 57 Αθήνα 
(Aκόμη δεν έχει επίσημα όνομα. Θα γίνει το επίσημο opening μέσα στον Απρίλιο)

23:30 μέχρι 07:00
Είσοδος 6 ευρώ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.