Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
20.09.2021

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για την Ανίσα

Οι καταγγελίες της ενοίκου της πολυκατοικίας η οποία ανέφερε ότι είχε ξανακαλέσει την αστυνομία για κακοποίηση της 31χρονης Ανίσα που δολοφονήθηκε στη Δάφνη, αλλά οι αστυνομικοί ολιγώρησαν και δεν έδωσαν την δέουσα σημασία, επιβεβαιώνονται.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει στις 11 Ιουλίου στο διαμέρισμα της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη κατόπιν καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία καθώς και στο οποίο τελικά το μεσημέρι της Παρακευής, 40χρονος δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα καταγγελία γειτόνισσας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της Ανίσα στη Δάφνη είχε καλέσει την αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις 11 Ιουλίου.

Μάλιστα είχε καταγράψει αυτή της την κίνηση με status στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν. Δεν έκανα καταγγελία για πάρτυ. Σας κάλεσα ενώ είχα θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όταν την σφάξει λοιπόν θα ενημερώσω πρώτα κανα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Υπό το φως των εξελίξεων μάλιστα, επέστρεψε με νέα ανάρτηση στην οποία έγραφε «Τη σκότωσε τελικά».

Ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά αν οι Αρχές δεν είχαν επιδείξει τέτοια αδιαφορία για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όσο η ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.