Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
08.12.2021

Επιπλέον 280 νέα οχήματα στην ΕΛΑΣ, κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ

Συνεχίζεται η αφειδώλευτη ενίσχυση της αστυνομίας από την κυβέρνηση την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Η Ελληνική Αστυνομία, που το 2020 υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, συνεχίζει να ενισχύεται για ακόμη μία φορά με 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ, την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει εν μέσω της πανδημίας να μην ενισχύει ζωτικής σημασίας για τον κοινωνική συνοχή θεσμούς και υπηρεσίες, όπως το ΕΣΥ και τα ΜΜΜ.

Όπως ανακοίνωσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος από τη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, 80 περιπολικά θα διατεθούν στον Έβρο, ενώ 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση των περιπολίων τους.

«Σήμερα έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά για την ασφάλεια των πολιτών, παραλαμβάνοντας 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Τα 80 περιπολικά κατευθύνονται στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνέχεια των 100 πρόσθετων περιπολιών που έχουν ξεκινήσει ήδη», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.