Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
11.12.2024

Επιχειρηματικότητα στην ποτοποιία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην ποτοποιία» ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου 2017
Επιχειρηματικότητα στην ποτοποιία

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, σχεδίασαν και υλοποιούν, για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας για τον τομέα του Distillery Business.

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις μαζί με μια σύγχρονη, σφαιρική ματιά του επιχειρείν στον τομέα του Distillery Business, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών.

Το πρόγραμμα αποτελεί ένα συνδυασμό διδασκαλίας και παρουσίασης πραγματικών case studies από εκπροσώπους των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων του χώρου. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα καλυφθούν θέματα όπως το marketing και το management στην Ποτοποιία, η δημιουργία ενός brand, η προσέγγιση των media και οι εξαγωγές.

Έμπειροι καθηγητές του Πανεπιστημίου καθώς και κορυφαία στελέχη  και επιχειρηματίες από το χώρο της ποτοποιίας θα παρουσιάσουν νέες πρακτικές και case studies. Ανάμεσα τους οι: κ. Νίκος Καλογιάννης από το Ούζο Πλωμαρίου, κ. Νικόλας Σμυρλάκης από την εταιρεία Roots, κ. Δημήτρης Μελισσανίδης από την Ποτοποιία Μελισσανίδη, κος Νίκος Σαραντάκης από την εταιρεία SkySpirits, κ. Κώστας Θεοφιλόπουλος από την εταιρεία ΑΜΒΥΞ,  κος Φώτης Σιαδήμας από την CocaCola 3E, κα. Άντζελα Μαριδάκη από την εταιρεία DIAGEO,  και η κα Ελευθερία Τσόχατζη από την εταιρεία Pernod Ricard θα καλύψουν θέματα όπως το αλκοόλ και οι ιδιαιτερότητες του, οι πωλήσεις, οι τάσεις & η παραγωγική διαδικασία στην ποτοποιία, το management στην ποτοποιία, την online & offline προώθηση των αποσταγμάτων εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον ο κ. Pepijn Janssens, International Commercial Director Our/Vodka θα παρευρεθεί στο εν λόγω course και θα παρουσιάσει διάφορα Craft Strategies.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων ποτοποιίας – αποσταγματοποιίας, στελέχη διαφημιστικών εταιριών με πελάτες από τον κλάδο, ποτοποιούς, μελλοντικούς ποτοποιούς, δημοσιογράφους  και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί στον εν λόγω κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το http://kek.aueb.gr/el/normal/Program/9/ViewProgram

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.