Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.01.2021

Έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2020»: Εντυπωσίασαν το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, η Μ Dry Mastiha και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι

Η φετινή έκθεση γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς προσέλκυσε πάνω από 1500 άτομα, τα οποία γνώρισαν, δοκίμασαν και απόλαυσαν τα premium αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha καθώς και την οικογένεια Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι.

Με μεγάλη επιτυχία,  παρουσιάστηκαν και φέτος τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha καθώς και η οικογένεια Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, στους επισκέπτες της έκθεσης «Ελληνικό Απόσταγμα».

Η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση γευσιγνωσίας , με πρωταγωνιστές το τσίπουρο, το ούζο και τα υπόλοιπα ελληνικά αποστάγματα, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, στην Αίγλη Ζαππείου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020. Η φετινή έκθεση γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς προσέλκυσε πάνω από 1500 άτομα, τα οποία γνώρισαν, δοκίμασαν και απόλαυσαν τα premium αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha καθώς και την οικογένεια Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι.

Το Ούζο Πλωμαρίου  Άδολο, γέμισε με αρώματα Λέσβου την έκθεση, με την ισορροπημένη και ραφιναρισμένη γεύση ενός premium ούζου. Ξεχώρισε με την εκλεκτή ποιότητά του, καθώς πρόκειται για την τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου. Αποσταγμένο για 13 ώρες σε χειροποίητο χάλκινο άμβυκα του 1911, αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου και εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά το κοινό και τους πραγματικούς γνώστες του Ούζου!

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων  Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση, όπου παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά. Οι γνώστες ήρθαν να γευτούν και φέτος τα Μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας Δεκαράκι, ενώ όσοι τα γνώριζαν για πρώτη φορά  αναγνώρισαν τον διαφορετικό Μονοποικιλιακό χαρακτήρα που κρύβει κάθε Δεκαράκι, για κάθε γούστο!

Η αρωματική Μ DRY Mastiha, αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά ευχάριστη έκπληξη , καθώς κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στη γεύση και στα αρώματα που κατακλύζουν τον ουρανίσκο του κοινού.  Το πρώτο ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ, με λιγότερη ζάχαρη, έλαβε θετικά σχόλια για την ισορροπημένη γεύση του,  που το κάνει ιδανική βάση για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails με ελληνικό χαρακτήρα. Πολλοί ήταν δε, κι εκείνοι που επέλεξαν να κλείσουν την βραδιά τους με ένα ακόμη σφηνάκι μαστίχας!

Λίγα λόγια για  τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Τσίπουρο Δεκαράκι, το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και την M DRY Mastiha:

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση ποιότητας στο τσίπουρο. Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης. Τρία αποστάγματα που χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση των ποικιλιών από τις οποίες προέρχονται. Σε κάθε Μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, τα ξεχωριστά αρώματα των ποικιλιών, καθώς και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη. Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» -δηλαδή ποιό μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης- τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα

Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα  αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου. 

Η M DRY MASTIHA, είναι το πρώτο Premium ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ. Με το μότο «less sugar, unique taste», με το πλούσιο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, η M DRY Mastiha αποτελεί ένα από τα πιο hot trends της εποχής. Ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των bartenders, με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, η Μ DRY Mastiha έχει κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.