Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.08.2022

Dua Lipa: «Δεν αναγνωρίζω το άτομο με το οποίο συνεργάστηκα»

«Έκπληκτη και τρομοκρατημένη» δήλωσε πως είναι η νεαρή τραγουδίστρια, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, με τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο ράπερ DaBaby, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πρόσφατα για το remix του τραγουδιού της «Levitating».
Dua Lipa: «Δεν αναγνωρίζω το άτομο με το οποίο συνεργάστηκα»

Η Dua Lipa καταδικάζει τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο DaBaby κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Rolling Loud Festival. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για το remix του τραγουδιού της «Levitating».

   Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο ράπερ κατά τη διάρκεια της συναυλία κάλεσε τους θεατές να ανάψουν τον φακό των κινητών τους εάν «δεν έχουν μολυνθεί με HIV/AIDS ή οποιαδήποτε από αυτές τις θανατηφόρες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες που θα σας κάνουν να πεθάνετε σε δύο τρεις εβδομάδες», κάνοντας στη συνέχεια και άλλα υποτιμητικά σχόλια κατά των ασθενών με HIV/AIDS αλλά και της LGBTQ+ κοινότητας.

   «Είμαι έκπληκτη και τρομοκρατημένη με τα σχόλια του DaBaby», έγραψε η Lipa στο Instagram. «Δεν τον αναγνωρίζω πραγματικά ως το άτομο με το οποίο συνεργάστηκα. Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου γνωρίζουν πώς νιώθω για το θέμα και ότι υποστηρίζω 100% την LGBTQ κοινότητα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε το στίγμα και την άγνοια σχετικά με τον HIV / AIDS», έγραψε.

   Αργότερα ο DaBaby στο Twitter προσπάθησε να ανασκευάσει αυτά που είπε γράφοντας: «Όποιος έχει μολυνθεί από AIDS/HIV, έχει το δικαίωμα να στενοχωρηθεί. Αυτό που είπα ήταν σκλρό, παρόλο που δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Λυπάμαι λοιπόν».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.