Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
26.10.2021

Dionysus in ‘21 στο KYAN Athens: 14 φωτογράφοι αποτυπώνουν το φετινό καλοκαίρι με στιγμές χαράς και σεξουαλικής ελευθερίας

Γυμνά κορμιά κάτω από τον ήλιο παρουσιάζονται δίπλα σε στιγμιότυπα από μεγαλειώδη house parties και queer ερωτικές σκηνές.

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία ο Διόνυσος ήταν ο θεός του οίνου και της ευφορίας, της παράνοιας και του χάους, ο οποίος ξυπνούσε βαθύτερες επιθυμίες και ένστικτα.

Η φωτογραφική ομαδική έκθεση «Dionysus in ‘21» παρουσιάζει έργα από 14 φωτογράφους με βάση την Ελλάδα, που κατέγραψαν στιγμές χαράς, κοινότητας, σεξουαλικής ελευθερίας και ηδονισμού, με την προϋπόθεση ότι τα έργα δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2021. Καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα ιδιαίτερα σκληρό lockdown τον χειμώνα και την άνοιξη του περασμένου έτους, η προσμονή για μια καλοκαιρινή περίοδο η οποία θα θύμιζε εποχές προ covid19 ήταν μεγάλη.

Η έκθεση «Dionysus in ‘21» ζήτησε από τους φωτογράφους να αξιολογήσουν τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους και να παραδώσουν μία καταγραφή προσωπικών highlights από τους τελευταίους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ετερογενές πορτρέτο σύγχρονης ελληνικής νεανικής κουλτούρας, στο οποίο γυμνά κορμιά κάτω από τον ήλιο παρουσιάζονται δίπλα σε στιγμιότυπα από μεγαλειώδη house parties και queer ερωτικές σκηνές.

Επιμέλεια: Κατερίνα Π. Τριχιά και Spyros Rennt

Συμμετέχοντες: Γιώργος Mufatsa Αθανασίου, Μαρία Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Βακίδης 358, Πέγκυ Θεοδωρογιάννη, George Kanis, Δημήτρης Λαμπρίδης, Joana Loka, Αλεξάνδρα Μασμανίδη, Chris Plaitis, Spyros Rennt, Evan Sake, Θεοδώρα Σαββαλαρίδη, Μυρτώ Τζίμα, Πάνος Τσομάκος

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.