Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.10.2021

Δεληβοριάς, Lolek και Illegal Operation σε ένα φεστιβάλ στην Ιθάκη

Ο συνδιοργανωτής του, Θωμάς Βλησμάς, εξηγεί στην Popaganda γιατί το φεστιβάλ Slap Back in the Face είναι ένα «χαστούκι» απέναντι στην αδράνεια, στην οποία το σύστημα επιθυμεί να μας καθηλώσει.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης “Slap Back in the Face” θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο Κιόνι, στις 11-12 Αυγούστου από τον Πολιτιστικό Όμιλο Κιονιού Ιθάκης. Φέτος θα εμφανιστούν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Lolek, οι Illegal Operation, οι Groovesquad, οι Μαρία Κηλαηδόνη & The Goodfellas με τον Πάνο Μπίρμπα και το Σωτήρη Δεμπόνο, σε μια συνάντηση μουσικής έκφρασης και συναισθηματικής συναλλαγής εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης.

Η είσοδος και η μετακίνηση από και προς το χώρο του φεστιβάλ παραμένουν δωρεάν και στο μπαρ η μπύρα θα κοστίζει 3 ευρώ και το ποτό 5.  Ο συνδιοργανωτής του Φεστιβάλ, Θωμάς Βλησμάς, θεωρεί πως το φεστιβάλ είναι ένα ανάχωμα στην πολιτιστική παρακμή στην οποία είχε περιέλθει το νησί τα προηγούμενα χρόνια. «Ο δήμος έφερνε με πολύ μεγάλο κόστος εμπορικά ονόματα, τα οποία τα έχουμε βαρεθεί κιόλας. Έτσι είχαμε την ιδέα να κάνουμε ένα διήμερο φεστιβάλ με καλλιτέχνες τους οποίους ο κόσμος δεν τους έχει ξανακούσει, με τα μισά χρήματα. Οι ντόπιοι έχουν αγκαλιάσει το φεστιβάλ, το ότι είναι ελεύθερη η είσοδος και χαμηλές οι τιμές στο μπαρ, είναι πολύ σημαντικό. Επίσης όλοι θέλουν να δουν νέους καλλιτέχνες. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα της διοργάνωσης το ότι θα τα καταφέρουμε κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στους καιρούς, για αυτό και το ονομάσαμε “Slap Back in the Face”. Το φεστιβάλ είναι μια απάντηση στην αδράνεια και στην απάθεια στην οποία το σύστημα επιθυμεί να μας καθηλώσει. Φυσικά αυτό δε το λέω κομματικά, αλλά για τη συνολική πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 11/8/2015: ΛΟΛΕΚ – ILLEGAL OPERATION – ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΕΜΠΟΝΟΣ

Τετάρτη 12/8/2015: ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ – ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ & ΜΑΡΙΑ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ – GROOVESQUAD

Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης, Προαύλιος χώρος Δημοτικού Σχολείου Κιονίου. Είσοδος ελεύθερη. 
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.