Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.01.2023

Αποζημιώσεις για Marfin: Παραιτείται το Δημόσιο από την αναίρεση μετά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και μια μέρα πριν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης στη Marfin, το ελληνικό δημόσιο έκανε πίσω.
Αποζημιώσεις για Marfin: Παραιτείται το Δημόσιο από την αναίρεση μετά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις

Το ελληνικό Δημόσιο, θα παραιτηθεί από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin, ως ελάχιστο δείγμα ηθικής υποχρέωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Αυτό σημαίνει ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορούν να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης που επιδικάστηκε από το Εφετείο και ανέρχεται σε 2,24 εκατομμύρια ευρώ.

Προηγήθηκε την Πέμπτη (07/05) η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου  ότι το ελληνικό δημόσιο υπέβαλε τον Νοέμβριο του 2019  και κατέθεσε τον Μάρτιο του 2020 στο Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση αναίρεσης του Δημοσίου κατά των αποφάσεων των διοικητικών δικαστηρίων που δικαιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων.

Τη θέση αυτή επρόκειτο να υποστηρίξει το Δημόσιο, στη δικάσιμο που έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου 2020.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και μια μέρα πριν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης στη Marfin, το ελληνικό δημόσιο έστω και τώρα έκανε πίσω.

ΠΗΓΗ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.