Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2023

Αποκάλυψη της επιστολής από τη Γαλακτοκομική Σχολή

Στη Βουλή αναφέρθηκε σήμερα ότι η κ. Ασημακοπούλου είχε στείλει την επιστολή ως αναφορά.
Αποκάλυψη της επιστολής από τη Γαλακτοκομική Σχολή

Σήμερα στη Βουλή συζητήθηκε το θέμα του bullying το οποίο ήτα αφορμή για να αποκαλύψει η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ένα έγγραφο το οποίο ήταν επιστολή διαμαρτυρίας από τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και άλλων συμφοιτητών του προς το Διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής, το Διευθυντή Εκπαίδευσης ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Περιφέρεια Ιωαννίνων και σε βουλευτές του νομού Ιωαννίνων.

Η πρόεδρος θύμισε ότι η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, είχε καταθέσει αναφορά για τη Σχολή και τις κακές συνθήκες που υπήρχαν. Η συγκεκριμένη επιστολή είχε σταλεί στους παραπάνω φορείς το Σεπτέμβριο του 2014, και στη Βουλή έφτασε το Νοέμβριο του 2014 ως αναφορά χωρίς ωστόσο να υπάρξει απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:  «Δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή όπως μας λέτε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε υπευθύνους να περνάνε από τη Σχολή και να μας λένε παχιά λόγια. Αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύετε», ανέφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι φοιτητές. Επίσης, γράφουν ότι δεν υπάρχει ζεστό νερό, ότι μένουν πολλά άτομα μαζί και ότι υπάρχει μόνο μία τουαλέτα ανά δέκα άτομα.

epistoli
 
epistolh c
 
EPISTOLH 5
αρχείο λήψης (1)
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.