Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Αντιδράσεις στο Instagram για τη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με μπλούζα της Σοβιετικής Ένωσης

Η απάντηση του μοντέλου ήταν άμεση και εν πολλοίς αποστομωτική.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, με καταγωγή από την Ουκρανία, σε χθεσινή της ανάρτηση στο instagram ανακοίνωσε με μια φωτογραφία την εγκυμοσύνη της. 

Η μπλούζα όμως με τα αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης – μέρος της οποίας αποτελούσε η σημερινή Ουκρανία – στην ρωσική γλώσσα και το σφυροδρέπανο, αποτέλεσε την αφορμή για πολλά και ποικίλα σχόλια, αρκετά εκ των οποίων ήταν εχθρικά προς το πρόσωπο του μοντέλου.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια ένα συγκεκριμένο έγραφε: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???»

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση και εν πολλοίς αποστομωτική:

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονεις των φίλων μου και οι παππούδες γιαυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς απο όσους γνωρίζουμε , υπήρχε δωρεάν παιδεία , δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπουδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Ένταξει δεν μπορούσε ο κόσμος να Ταξιδεψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλα δεν ήταν κι τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.