Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.10.2022

Αντιδράσεις για την απάντηση Μηταράκη σε Ολλανδή ευρωβουλευτή που ζήτησε εκκένωση της Αμυγδαλέζας

Αντιδράσεις προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Μετανάστευσης, σε Ολλανδή ευρωβουλευτή των Πρασίνων, που ζήτησε να εκκενωθεί άμεσα η δομή μεταναστών της Αμυγδαλέζας, λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.
Αντιδράσεις για την απάντηση Μηταράκη σε Ολλανδή ευρωβουλευτή που ζήτησε εκκένωση της Αμυγδαλέζας

Αντιδράσεις προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, σε Ολλανδή ευρωβουλευτή των Πρασίνων, η οποία ζήτησε να εκκενωθεί άμεσα η δομή μεταναστών της Αμυγδαλέζας, λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.

Η Τίνεκε Στρικ σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε: «Καλώ την ελληνική κυβέρνηση να μην ρισκάρει και να απομακρύνει αμέσως τους μετανάστες που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα, πολύ κοντά στη φωτιά. Τώρα».

Απαντώντας της μέσω Twitter, ο Νότης Μηταράκης δήλωσε: «Φυσικά έχουμε σχέδιο. Κανένα ενδιαφέρον για τους κατοίκους της περιοχής επί τη ευκαιρία, οι οποίοι υποφέρουν από τη φωτιά; Έχετε ρωτήσει για αυτούς;»

Πολλοί χρήστες στο Twitter αναρωτήθηκαν αν η ώρα που δινόταν η μάχη της πυρόσβεσης ήταν η κατάλληλη για έναν υπουργό να μπαίνει σε δημόσιες συζητήσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας κάτω από tweets, ενώ ορισμένοι τον κατηγόρησαν για ειρωνεία, ρατσισμό αλλά και για επίδειξη κοινωνικού αυτοματισμού.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.