Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.10.2021

«Αυτός ο τύπος είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του»: Απομακρύνθηκε η δημοσιογράφος που έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τον Καμαβινγκά [ΒΙΝΤΕΟ]

Το κανάλι της χαρακτήρισε «ασεβή» την τοποθέτησή της για το νέο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ισπανία το ρατσιστικό σχόλιο δημοσιογράφου για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος υπέγραψε στηΡεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος χαφ υπέγραψε ως το 2027 στη «βασίλισσα», η οποία τον παρουσίασε επισήμως την Πέμπτη. Στο περιθώριο της παρουσίασης, όμως, έγινε κάτι που προκάλεσε σάλο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Λορένα Γκονζάλέθ δεν ήξερε ότι το μικρόφωνό της ήταν ανοιχτό και έκανε το εξής σχόλιο: «Αυτός ο τύπος είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του».

Σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με την ίδια να επανέρχεται λέγοντας το εξής: «Το σχόλιο μου που έγινε χωρίς να δείχνω έλλειψη σεβασμού στον παίκτη, ήταν σίγουρα ατυχές. Hταν μια σύγκριση που θα μπορούσα να είχα κάνει για κάθε άνθρωπο, κάθε χρώματος. Ωστόσο, σε καιρούς περίεργους και δύσκολους, τα Μέσα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη να βοηθήσουν στην μάχη κατά του ρατσισμού και της ανισότητας».

Παρόλα αυτά η νεαρή δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από RTVE, που χαρακτήρισε «ασεβές» το σχόλιό της και δήλωσε πώς δεν έχει θέση στην τηλεόραση.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.