Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.08.2022

ΠΟΕΔΗΝ: Σε μία μέρα βρήκαν κρεβάτι ΜΕΘ για Μητροπολίτη, αφήνοντας εκτός 50χρονο που ψάχνει επί 5 μέρες

Όπως αναφέρει σε καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ, δεν τηρήθηκε η σειρά προτεραιότητας, μέσα στην οποία υπάρχουν εμβολιασμένοι και πολύ μικρότερης ηλικίας ασθενείς.
ΠΟΕΔΗΝ: Σε μία μέρα βρήκαν κρεβάτι ΜΕΘ για Μητροπολίτη, αφήνοντας εκτός 50χρονο που ψάχνει επί 5 μέρες

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας που νοσεί με κορωνοϊό καθώς όπως καταγγέλλει βρήκε σε μια μέρα κρεβάτι ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό την ίδια ώρα, που 50χρονος εμβολιασμένος, με υποκείμενα νοσήματα είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείου Αγρινίου επί πέντε μέρες.

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, συνολικά, πάνω από 120 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σήμερα. Οι περισσότεροι, προσθέτει, είναι σε απλούς θαλάμους κλινικών κορωνοϊού μαζί με άλλους ασθενείς.

«Οι ηλικιωμένοι διασωληνωμένοι ασθενείς δεν μεταφέρονται ποτέ» υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ και αναφέρει το παράδειγμα του τι συνέβη στο Αγρίνιο.

Όπως εξηγεί:

«Υπάρχει ένας 50χρονος ασθενής με κορωνοϊό εμβολιασμένος που είναι πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Αγρινίου και μάλιστα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Δεν βρίσκεται ΜΕΘ. Όχι μόνο για αυτόν τον ασθενή και για δεκάδες άλλους ειδικά ηλικιωμένους.

Ο Μητροπολίτης κοντά στα 80 του έτη, που ευχόμαστε περαστικά ολόψυχα, ανεμβολίαστος και πολέμιος του εμβολίου και του κορωνοϊού μπήκε στο νοσοκομείο εισαγωγή το μεσημέρι προχθές και το ίδιο βράδυ βρήκε ΜΕΘ και μάλιστα από τις πιο οργανωμένες. Πού τέτοια τύχη οι άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ».

Ο κ. Γιαννάκος αναφέρεται επίσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου χθες, ήταν 13 διασωληνωμένοι στις κλινικές και σήμερα έξι. «Κανείς δεν μπήκε σε ΜΕΘ και κανείς δεν έγινε καλά. Τι έγιναν; Όπως και σε πολλά νοσοκομεία» καταλήγει.

Πηγή: www.rosa.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.