Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.04.2024

Καύσωνας και σκόνη τη Δευτέρα 30/05

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα.
Καύσωνας και σκόνη τη Δευτέρα 30/05
Γενικά αίθριος θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς, εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κατά τόπους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 και στην Κρήτη κατά τόπους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.