Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.04.2024

Οι προτάσεις της Popaganda για την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Κεραμική ξανά στο Hermes Hotel, Molly Nilsson στη Death Disco, Kalt στο Μέγαρο Μουσικής, Αθηνών, It's Electric στο six d.o.g.s.και Abort/Retry/Ignore? στο Ρομάντσο.
Οι προτάσεις της Popaganda για την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Κεραμική ξανά στο Hermes Hotel

912104_Anna_Antonopoulou_copy

Έντεκα επαγγελματίες κεραμίστες ενώνουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μια πολυσυλλεκτική έκθεση που παράλληλα θα λειτουργεί και ως χριστουγεννιάτικη αγορά! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες από κοντά και να ανακαλύψουν χειροποίητες κεραμικές δημιουργίες από κόκκινο πηλό, stoneware και πορσελάνη, σε μοντέρνα ή πιο παραδοσιακά σχέδια. Τα αντικείμενα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση θα είναι χρηστικά, διακοσμητικά ή έργα τέχνης τα οποία το κοινό θα μπορεί να αγοράσει σε προσιτές τιμές. Οι καλλιτέχνες που εκθέτουν είναι: Άννα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρα ΑΡΓΥΡΟΥ Ανδρέας ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗΣ Γιάννα ΚΡΙΜΠΙΘΗ Γιώργος ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Οικ. ΛΕΜΠΕΣΗ (Σίφνος) Τάκης ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεωργία ΤΣΕΚΟΥΡΑ Defrost-design Leo Laurence Petit Peleyras   Στην έκθεση θα λάβουν μέρος και 2 guests: η δημιουργός κοσμημάτων Μαριέλλα Ρίζου και η NOEL by epsilon με πλεκτές τσάντες συγχρόνου design.

10:00-20:00

HERMES HOTEL

Απόλλωνος 19


Molly Nilsson στη Death Disco

910161_MOLLY01-e1428190848388.png

Η εκ Σουηδίας προερχόμενη Molly Nilsson με έδρα της τη Στοκχόλμη και το Βερολίνο, τα τελευταία 6 χρόνια έχει κυκλοφορήσει – μέσω της προσωπικής της δισκογραφικής εταιρείας Dark Skies Association – 6 άλμπουμ, 3 ep καθώς και αρκετά υποβλητικά videoclips με κύρια θεματολογία όπως δηλώνει η ίδια “αντικείμενα και καταστάσεις οι οποίες την παθιάζουν”. Η μουσική που έχει συνθέσει μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναισθηματικά φορτισμένη και μελαγχολική ηλεκτρονική ποπ, άμεσα επηρεασμένη από την δεκαετία του 80 και του 90.Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ της με τίτλο “Zenith” και έπειτα από μια πληθώρα “one woman show” ζωντανών εμφανίσεων έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του συνόλου της ανεξάρτητης ποπ κοινότητας. Πριν τη Molly στη σκηνή θα ανέβει η Lia Hide.

22:00|είσοδος: 10€ 

DEATH DISCO

Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή


Kalt στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

905845_unnameood

Η Μαρίκα Κλαμπατσέα, Σοπράνο, συνθέτις και πιανίστα στο χώρο της Avant garde σκηνής, γνωστή για τις τολμηρές ερμηνείες και συνθέσεις της στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, παρουσιάζει μετά το “Strange Fruit” την νέα της συναυλία με τον τίτλο “KALT” στο Μέγαρο Μουσικής στις 27 Νοέμβρη. Ο τίτλος της συναυλίας είναι και ομώνυμος του εβραιογερμανικού τραγουδιού Yiddish “KALT”.

20:30|είσοδος:6-25€ 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Χίλτον


It’s Electric στο six d.o.g.s.

915068_defcon

Έξι heavy εγχώριες μπάντες συναντιούνται σε ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον βαρύ ήχο και το groove. Τρεις παρουσιάσεις δίσκων, αυτές των “96/4” (Sun, Rain in Life), “Rewind & Erase” (4Bitten) και “Into the Spiral” (Headquake), κι ακόμα πέντε εκρηκτικά live, από αυτά που δεν έχεις την τύχη να παρακολουθείς κάθε μέρα, θα ταρακουνήσουν συνθέμελα το Gig Space του six d.o.g.s.

21:00|είσοδος:6€

6 D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι


Abort/Retry/Ignore? στο Ρομάντσο

915074_indef

Στο Abort/Retry/Ignore? εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί θα βρίσκονται στο Ρομάντσο παρουσιάζοντας τον σύγχρονο ηλεκτρονικό club ήχο του κόσμου. Το δεύτερο Abort/Retry/Ignore? φιλοξενεί μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες, όχι μόνο της γαλλικής αλλά και της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τον DJ Deep. Μαζί του, οι residents του Ρομάντσο, Morah και Paul Bennett. Παράλληλα, το δεύτερο stage αναλαμβάνουν οι Blue Lagoon, Kissing Strangers και Panos Lilis.

23:00|είσοδος:5€ 

BIOS Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.