Όσοι εργαζόμαστε πολλές ώρες, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πεινάς και να μην μπορείς να σηκωθείς από το γραφείο σου για να πας να πάρεις κάτι να φας. Αλλά ούτε και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε ταπεράκι το πρωί, ειδικά αν το ψυγείο σου είναι μονίμως άδειο, αφού δεν προλαβαίνεις ποτέ ανοιχτό το σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς στην εποχή του γρήγορου ίντερνετ και των applications όμως, βρέθηκε λύση και για εμάς τους «πεινασμένους».

Μια εφαρμογή που με λίγα απλά κλικ και σε πολύ λίγο χρόνο σου έχει αυτό που θες να φας, μπροστά στην πόρτα σου. είτε του γραφείου, είτε του σπιτιού. Άλλωστε πόσες φορές δεν λιγουρευόμαστε κινέζικο, μεξικάνικο ή ινδικό, ενώ έχουμε στην κατσαρόλα φακές; Αυτή η μαγική εφαρμογή που φροντίζει να μην μένουμε ποτέ πεινασμένοι, ακούει στο όνομα Wolt και έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019. Όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει το αγαπημένο food delivery application των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Η περιοχή διανομής της Wolt καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας και μέσα στο 2020 υπόσχεται να βρίσκεται σε όλες τις περιοχές καθώς και άλλες ελληνικές πόλεις. Συνεργάζεται με περισσότερα από 450 εστιατόρια, από διάφορες κουζίνες με περισσότερα από 150+ αποκλειστικά εστιατόρια που για πρώτη φορά μπορούν να έρθουν στη πόρτα σου. Δηλαδή, ακόμα κι αν θες να φας από ένα εστιατόριο που δεν έχει υπηρεσία παράδοσης, αν συνεργάζεται με την Wolt, θα μπορέσεις και πάλι να απολάυσεις το φαγητό τους, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς από εκεί που είσαι.

Μοναδικά πιάτα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης έρχονται κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σου, ενώ φυσικά έχεις και την δυνατότητα να τα παραλάβεις ο ίδιος από τα μαγαζιά. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνεις την αναμονή, αφού θα έχεις κάνει ήδη την παραγγελία σου και το Wolt θα σε έχει ενημερώσε σε πόση ώρα θα πρέπει να πας να παραλάβεις. H διαδικασία διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το site της Wolt. H πληρωμή είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και διακρίνεται από μέγιστη ασφάλεια. 

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνει τους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν το κάθε γεύμα της ημέρας τους απόλαυση, επιλέγοντας καλό φαγητό από πληθώρα αξιόλογων εστιατορίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αμεσότητας, ευκολίας και της μοντέρνας εμπειρίας χρήσης, προσφέρεται μία ακόμα έξυπνη λειτουργία, η live παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας. 

Μερικά από τα εστιατόρια που μπορεί κανείς να βρει στην Wolt είναι τα: Burger AP & Kitchen Lab by Akis Petretzikis, Η καντίνα της Μιχαλακοπούλου, Mr Pug’s, Solo Pax Burgers, Beauty Killed the Beast, Pere Ubu, Oh Mama, Ombra, Zampano, Pizzaiolo, Ohh Boy, Tre Sorelle, Lollo’s Atene, Benjamin Burger House, El Jiron, Buffalo Wings and Rings όπως και οι αλυσίδες Starbucks και PAUL. Ως το τέλος του 2020 η Wolt σκοπεύει να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, διευρύνοντας σημαντικά το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων και προσθέτοντας νέα σημεία εξυπηρέτησης. 

Τώρα λοιπόν, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά που θα πεινάς, αλλά δεν θα θες να φας πάλι τα ίδια και τα ίδια. Η Wolt ήρθε για να σου προσφέρει όλες εκείνες τις επιλογές που σου έλειπαν.

Βρείτε την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play και παραγγείλτε online στο www.wolt.gr