Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, σήμερα (19 Ιανουαρίου), γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης από την πρώτη της πτήση στο δρομολόγιο, τον Απρίλιου του 2014. Αυτόν τον χειμώνα, η  Ryanair, θα πραγματοποιεί έως και 9 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προσφέροντας περισσότερες από 1,600 θέσεις καθημερινά, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ανάπτυξη της εσωτερικής κίνησης στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

ELIS9921 copy

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από έως και 9 καθημερινές πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη αυτόν το χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, 2η δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και mobile κάρτες επιβίβασης καθώς και από την υπηρεσία Business Plus.

Η Ryanair γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών στο δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη, απελευθερώνοντας προσφορά σε ναύλους Business Plus από μόνο 29.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση στο Ryanair.com μέχρι την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.ryanair.com/ie/business-plus.