Έχεις αποφασίσει να κόψεις τη ζάχαρη και αυτό σημαίνει ότι διαβάζεις τις ετικέτες των τροφίμων, στρίβεις μια γωνία πριν το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου με το προφιτερόλ-τούμπανο και κάθε πρωί πίνεις τον καφέ σου πολλά βαρύ και σκέτο. Και καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτός ο καφές δεν κατεβαίνει βρε παιδί μου. Άσε που διάβασες κιόλας κάπου ότι αυτοί που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη σχιζοφρένεια. Τελοσπάντων, δεν θέλω να μου απελπίζεσαι γιατί λύσεις για να γλυκάνεις τον καφέ σου χωρίς να βάλεις ζάχαρη υπάρχουν.
Δοκίμασε να βάλεις:
Κάποιο φυτικό γάλα, γάλα καρύδας, κρέμα καρύδας ή organic κρέμα
Είναι ο τέλειος τρόπος να κάνεις τον καφέ σου πιο γεμάτο σε γεύση. Η καρύδα είναι από τη φύση της γλυκιά και θα δώσεις γλυκιά γεύση στον καφέ σου από μόνη της. Μπορείς να βάλεις το γάλα καρύδας στην συσκευή που φτιάχνεις το αφρόγαλα, ώστε να το κάνεις πιο κρεμώδες και αν θέλεις μπορείς να ρίξει και κανέλα από πάνω για την τσαχπινιά.
Κακάο χωρίς ζάχαρη
Η σοκολάτα που αναμιγνύεται με τον καφέ ενισχύει τις λεπτές νότες, που ίσως δεν είχες παρατηρήσει πριν, στους κόκκους τους. Το κακάο έχει επίσης αποδειχθεί ότι παρέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά, που μπορούν να συνεισφέρουν στη συνολική ποιότητα του πρωινού σας καφέ. Μία μικρή ποσότητα κακάο μπορεί να αναδευτεί στον ίδιο τον καφέ ή στους κόκκους πριν από την παρασκευή τους.