Ένας ωραίος στόχος για το 2019 (είπα ότι δεν θα κάνω τα resolutions μου, αλλά τελικά ενέδωσα) είναι να τρώω όσο το δυνατό λιγότερο επεξεργασμένες τροφές γίνεται. Αυτό μεταξύ άλλων σημαίνει και να καταναλώνω περισσότερους ξηρούς καρπούς, σπόρια, αβοκάντο, ελιές και όχι τόσο τα έλαιά τους, μόνο και μόνο γιατί είναι πιο εύκολο για το σώμα να τα χωνέψει.
Πώς όμως μπορείς να μαγειρέψεις χωρίς λάδι; Η Rita Serano, συγγραφέας του Vegan in 7, προτείνει να χρησιμοποιούμε 2 με 3 κουταλιές της σούπας νερό αντί για λάδι σε καυτό τηγάνι. Το να χρησιμοποιούμε επίσης αντικολλητικό κεραμικό τηγάνι είναι ακόμα ένας τρόπος για να αποφύγουμε το λάδι. Για να ψησουμε λαχανικά, βάζουμε λευκό βαλσάμικο, λεμόνι ή χυμό πορτοκαλιού ή νερό.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com