Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Νέο blue ice 0%: Αυτά τα Χριστούγεννα πες μια και καλή αντίο στη νικοτίνη

Το myblu εμπλουτίζει την γκάμα του με την 1η κάψουλα χωρίς Νικοτίνη στην Ελλάδα!

Έχουμε πλέον μπει για τα καλά σε γιορτινό πνεύμα. Πριν το καταλάβουμε θα έχει έρθει η καινούρια χρονιά και τα ημερολόγια θα γράφουν πια 2020, αντί για 2019. Έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται τα πρώτα πάρτι των Χριστουγέννων και σιγά-σιγά σπεύδουμε όλοι να αγοράσουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε και κανένα δωράκι στον εαυτό μας.

Αν κάτι χαρακτηρίζει όμως, την έλευση τις καινούριας χρονιάς είναι όλες εκείνες οι αλλαγές που σκεφτόμαστε να κάνουμε με το που το ρολόι δείξει 00:01 και τα ημερολόγια γράψουν 01/01/2020. Τα περίφημα New Year’s Resolutions, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, είναι οι υποσχέσεις που δίνουμε κρυφά στον εαυτό μας ή και φωναχτά καμιά φορά για να μας ακούσουν και οι άλλοι, ότι θα γίνουμε καλύτεροι. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, τα resolutions σπάνια πετυχαίνουν, γιατί είναι σαν τις δίαιτες που ξεκινάμε από Δευτέρα. Ίσως λοιπόν, το μυστικό είναι στο ότι πρέπει να τα ξεκινάμε πριν αλλάξει η χρονιά. Φέτος, τα resolutions θα τα αρχίσουμε πριν τα Χριστούγεννα και γιατί όχι, θα τα συνδιάσουμε με αυτό το δώρο που λέγαμε παραπάνω πως θα κάνουμε στον εαυτό μας.

Έτσι, αν είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς καπνιστές που θέλουν να αποκτήσουν πιο υγιεινές συνήθειες και το αφήνεις κάθε φορά για την άλλη Δευτέρα, τον άλλο μήνα ή την άλλη χρονιά, ήρθε η ώρα αυτά τα Χριστούγεννα να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το νέο Blue Ice με 0% Νικοτίνη. Με προ-γεμισμένες κάψουλες που αλλάζουν με μια απλή κίνηση (click & go) και μπαταρία, που με μόνο 30 λεπτά φόρτισης σου επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης, θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος αυτές τις γιορτές.

Στις βόλτες με τους φίλους, στο πάρτι του γραφείου, στο ρεβεγιόν στο σπίτι το νέο Blue Ice 0% θα σε συντροφεύει, αλλά αυτή τη φορά αντί για γεύση νικοτίνης θα σου σου μένει μια δροσερή γεύση από νότες μέντας, ενώ η δροσερή γεύση της παγωμένης μενθόλης και του άγριου, ώριμου μύρτιλου, υπόσχεται να δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση κατά το άτμισμα του myblu™. Το άτμισμα θα είναι πια μια νέα εμπειρία. Οι κάψουλες, διατίθονται σε πέντε γεύσεις φράουλα, blue ice, βανίλια και δύο γεύσεις tobacco ενώ κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 κάψουλες τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε και σε διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης όπως, 0,8% (νικοτίνη χαμηλής έντασης) και 1,6% (νικοτίνη υψηλότερης έντασης).

Γιατί λοιπόν, να περιμένεις να αλλάξει η χρονιά για να κάνεις την αλλαγή; Το νέο Blue Ice με 0% Νικοτίνη σου δίνει από τώρα την δυνατότητα να πεις μια και καλή αντίο στην νικοτίνη.

Τα Χριστούγεννα αυτά θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις με φίλους, θα φορέσεις τα καλά σου, θα βγεις στην πόλη και θα ατμίσεις το νέο Blue Ice με 0% Νικοτίνη, για να μπορέσεις να απολαύσεις όλες τις γεύσεις των γιορτών.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.