Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Μια χειροποίητη τσάντα Zoel είναι το διαχρονικό κομμάτι που λείπει από την ντουλάπα σας

Για κάθε μέρα ή και για πιο ειδικές περιστάσεις, για το πρωί ή και το βράδυ, αυτό είναι το ελληνικό brand που θέλει να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σας και να σας συντροφεύει σε όλες σας τις στιγμές.

Μια τσάντα είναι το κομμάτι εκείνο που έρχεται και δένει ένα σύνολο, ενώ παράλληλα έχει και χρηστικό σκοπό. Σε μια εποχή σαν την δική μας, όπου όλα γίνονται πιο γρήγορα και οι υποχρεώσεις είναι δεκάδες, θέλουμε να χωρέσουμε όλη μας την καθημερινότητα σε μια τσάντα, χωρίς όμως, να χρειαστεί να θυσιάσουμε το στυλ. Αυτό ακριβώς κάνουν οι χειροποίητες τσάντες Zoel

To brand έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά το 2018 και δεν άργησε να αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες. «Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με τη μόδα αλλά και να φτιάχνω δικά μου πράγματα ή να μεταποιώ όσο πιο απλά μπορω κάποια ρούχα μου. Έτσι λοιπόν χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις πλεξίματος και χωρίς να έχω ασχοληθεί με κάτι συναφές στο παρελθόν, μου ήρθε η ιδέα να δοκιμάσω να φτιάξω μια πλεκτη τσάντα για μένα, μαθαίνοντας βήμα βήμα από βίντεο στο YouTube», εξηγεί η Μαριάννα Μητσάκου, ιδρύτρια του brand.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις τσάντες Zoel, είναι το γεγονός πως η Μαριάννα προσπαθεί να μην χρησιμοποιεί καθόλου πρόσθετα δερμάτινα υλικά, παρά μόνο το νήμα της τσάντας και κάποια απαραίτητα μεταλλικά, όπως κουμπώματα και αλυσίδες. 100% χειροποίητες πλεκτές τσάντες, κορυφαίας ποιότητας, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας χωρίς όμως να χάνουν το χαρακτήρα τους. Μικρές ή μεγάλες, σε δεκάδες έντονα, αλλά και πιο γήινα χρώματα, απογειώνουν εύκολα το λουκ μιας γυναίκας από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

«Το όραμα μου για την μόδα είναι να βλέπω γυναίκες που προσέχουν την εικόνα τους, είτε έχουν ένα απλό στυλ είτε ένα πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό. Επίσης, έχει σημασία να υποστηρίζεις το ντύσιμο σου με αυτοπεποίθηση και όχι να αντιγραφείς από τα social media κάτι που δεν σου ταιριάζει, αλλά να εμπνέεσαι και να δημιουργείς. Το brand μας έρχεται να ολοκληρώσει αυτήν την ιδέα και να υποστηρίξει τις γυναίκες όλων των στυλ με την ποικιλία των σχεδίων καθώς κάθε τσάντα είναι χειροποίητη και μοναδική», λέει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Μητσάκου μιλώντας για το πως οι τσάντες της, μπορούν να προσαρμοστούν στον χαρακτήρα και στο γούστο της κάθε γυναίκας.

Οι τσάντες αποτελούσαν ανέκαθεν, μεγάλη αδυναμία πολλών γυναικών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που υπάρχουν τσάντες, οι οποίες έχουν σχεδόν θρυλική υπόσταση, ενώ κάθε σεζόν βλέπουμε και μια νέα it bag. Για τα Zoel και την Μαριάννα Μητσάκου όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, προσαρμοσμένα και στην ελληνική πραγματικότητα, θέλοντας να χαρίσουν στις πελάτισσές τους, ένα μοναδικό διαχρονικό κομμάτι. «Προσπαθούμε να εμπνεύσουμε το κοινό μας και να πείσουμε ότι οι τσάντες μας μπορούν να ολοκληρώσουν την εικόνα πολλών γυναικών. Αυτό αποτελεί και έναν από τους πρωταρχικούς μας σκοπούς. Φανταζόμαστε το ίδιο σχέδιο τσάντας να συνδυάζεται αρμονικά στο ντύσιμο γυναικών με διαφορετικό στυλ και προσωπικότητα. Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις συλλογές μας με νέα προϊόντα, και στο άμεσο μέλλον να προσθέσουμε νέα αξεσουάρ στην οικογένεια της Zoel».

Zoel Handmade Bags
Facebook: Zoel
Instagram: zoel_handmade
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.