Πλένοντας τα πιάτα, το αγαπημένο κίτρινο σφουγγαράκι εγκλωβίζει στις κυψέλες του τα υπολείμματα των φαγητών, τα οποία με τη σειρά τους σαπίζουν και δημιουργούν βακτήρια. Αν δεν σε ενθουσιάζει λοιπόν η ιδέα, να πλένεις τα πιάτα σου με ένα τέτοιο σφουγγάρι, τότε καλύτερα να το ξεφορτωθείς αμέσως. Τι εννοούμε όμως όταν λέμε αμέσως;

Ας πούμε ότι ανοίγεις σήμερα το καινούριο σου σφουγγαράκι. Ο χρόνος ζωής του εξαρτάται από το πόσο συχνά το χρησιμοποιείς, πώς το πλένεις και πώς το αφήνεις να στραγγίξει.

Διαβάστε την συνέχεια στο madameginger.com