Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι προτιμούν ένα dirty martini από ένα τζίν τόνικ; Μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με το ζώδιό σας παρά με τον ουρανίσκο σας. Τουλάχιστον αυτό λέει το Mandarin Oriental.

Το θρυλικό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας πρόσφατα εγκαινίασε ένα πρόγραμμα Ζωδιακών κοκτέιλ, εμπνευσμένα από το ζώδιο που κυριαρχεί κάθε μήνα. «Το πρόγραμμα βασίζεται στα εποχιακά υλικά που  υπάρχουν κατά τη διάρκεια κάθε ζωδιακού κύκλου, εκπλήσσοντας έτσι τους πελάτες μας», λέει ο Μάικλ Πένα, mixoligist ξενοδοχείου.

Υδροχόος- Lovers Potion

Lover's Potion cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Στους Υδροχόους αρέσει η αίσθηση ανεξαρτησίας. Στο Lovers Potion, συνδυάσαμε την ανεξάρτητη, ξεχωριστή γεύση των φρούτων του πάθους και της κολοκύθας για να φτιάξουμε ένα απολαυστικό κοκτέιλ».

Ιχθείς-Royal Flush

Royal Flush cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Ιχθείς έχουν ζωηρή φαντασία και είναι τρομερά καλλιτεχνικές φύσεις. Χρησιμοποιήσαμε την φαντασία μας για να δημιουργήσουμε ένα δροσιστικό κοκτέιλ με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις όπως τα βατόμουρα και τα ασπράδια αυγών».

Κριός-Herbaceous Monk

Herbaceous Monk cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιου του αστρολογικού χάρτη και θέλουν να ηγούνται των άλλων. Σε αυτό το κοκτέιλ υπερισχύει η βελούδινη υφή και μια διακριτική πικράδα με ένα δυναμικό τελείωμα».

Ταύρος- Brazilian Delight

Brazilian Delight cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Ταύροι είναι συγκεντρωμένοι και σταθεροί. Τα υλικά του Brazilian Delight, δείχνουν την καλύτερη πλευρά όλων, χρησιμοποιώντας τα πιο καλά υλικά».

Δίδυμοι-Werly Cup

Werly Cup cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

 

 

 

«Οι Δίδυμοι έχουν μια αίσθηση δυαδικότητας στην ύπαρξή τους, έτσι και το κοκτέιλ αυτό μιμούμενο την προσωπικότητα των διδύμων συνδυάζει το γλυκό με το πικρό, το απλό σιρόπι με τον χυμό λεμονιού».

Καρκίνος- Daquiri με Ανανά και Τζίντζερ

Pineapple Ginger Daiquiri at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Καρκίνοι είναι τρομερά πρωτοπόροι και δίνουν μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Τα έντονα χαρακτηριστικά του ανανά και του τζίντζερ δίνουν στο κοκτέιλ αυτό ένα αρμονικό τελείωμα».

Λέων- Ginger Sparkle

Ginger Sparkle cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Λέοντες είναι χαρούμενοι, κοινωνικοί και γεμάτοι ενθουσιασμό. Δημιουργήσαμε το Ginger Sparkle, ως τον τέλειο συνδυασμό για την ενθουσιώδη προσωπικότητά τους».

Παρθένοι- Κοκτέιλ με Ανανά και Βασιλικό

Pineapple Basil cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Παρθένοι είναι αξιόπιστοι, λογικοί και συνεργάζονται καλά με τους άλλους. Αυτό το κοκτέιλ συνδυάζει γεύσεις που δουλεύουν υπέροχα μεταξύ τους».

Ζυγός- Lemongrass Mojito

Lemongrass Mojito at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι ζυγοί θέλουν ηρεμία, ησυχία και να περιβάλλονται από κόσμο. Πήραμε ένα κλασσικό κοκτέιλ και το παντρέψαμε με το λεμονόχορτο για να δημιουργηθεί η αίσθηση συντροφιάς».

Σκορπιός- Eastern Drop

Eastern Drop cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Σκορπιοί είναι ανθεκτικοί, αποφασισμένοι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το Eastern Drop χρησιμοποιεί δυνατές γεύσεις για να θυμίσει την προσωπικότητα ενός σκορπιού».

Τοξότης- Spiced Apple Fiz

Spiced Apple Fizz at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Τοξότες είναι εκφραστικοί, συγκεντρωμένοι και ανοιχτόμυαλοι. Γι΄ αυτό το κοκτέιλ χρησιμοποιήθηκε ένα κονιάκ με βάση το μήλο».

Αιγόκερος- Robins Hood

Robin's Hood cocktail at Mandarin Oriental, Las Vegas

«Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι, πειθαρχημένοι και οξυδερκείς. Για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε όλα αυτά, μείναμε πιστοί στην απλότητα και εμπνευστήκαμε από το αγαπημένο ποτό του Γουόλτ Ντίσνεϋ, που είναι το ουίσκι».

Το Mandarin Oriental θα προσφέρει ένα κοκτέιλ δωρεάν σε όποιον βρίσκεται εκεί τον μήνα του ζωδίου του. Μήπως να βγάλουμε καμιά βίζα για Λας Βέγκας μεριά;

Πηγή