Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
WELLNESS

5 πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος του στήθους

Κι όμως το μέγεθος και το σχήμα μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ζωής της γυναίκας.

Τα περισσότερα μέρη του σώματος, όπως τα χέρια, τα πόδια και τα αυτιά μας μεγαλώνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο μέγεθος και στη συνέχεια σταματούν. Τα  στήθη όμως της γυναίκας είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Το μέγεθος και το σχήμα τους μπορούν να αλλάξουν καθ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν το στήθος μας και παρακάτω θα δούμε μερικά από αυτά.

 

1. Το βάρος.

Τοα στήθη αποτελούνται από ιστό, αδένες και λίπος. Ορισμένες γυναίκες έχουν περισσότερο ιστό από λίπος και το αντίστροφο. Ένα το στήθος έχει περισσότερο λίπος τότε μπορεί να διαπιστώσετε μια διαφορά στο μέγεθος του, όταν παίρνετε κιλά. Συνήθως εάν έχετε μια σημαντική απώλεια ή αύξηση βάρους αλλάζει και το μέγεθος του στήθους.

2. Οι θωρακικές ασκήσεις.

Εάν κάνετε θωρακικές ασκήσεις, δεν θα αυξηθεί το μέγεθος του στήθους αλλά θα δυναμώσει ο μυς που βρίσκεται από πίσω, γεγονός που θα το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

3. Ο έλεγχος γεννήσεων

Ο έλεγχος γεννήσεων μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να αποτρέψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, όπως να αλλάξει τη ορμονική ισορροπία και στη συνέχεια να επηρεάσει το μέγεθος του στήθους. Αυτή η αλλαγή οφείλεται σε μεγάλο βαθμός από τις κατακρατήσεις.  

Διαβάστε την συνέχεια στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.