Χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκε στην συναυλία που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία φίλων της Ηριάννας στο πάρκο Γουδή, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στην υποψήφια διδάκτωρ της Φιλοσοφικής, η οποία έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή. Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες συμμετείχαν στη συναυλία, που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα για την Ηριάννα.

Ανάμεσά τους ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου, Villagers of Ioannina City, Δημήτρης Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, Social Waste, αλλά και ο Manu Chao.

Τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης εξαντλήθηκαν συγκεντρώνοντας το ποσό των 20.000 ευρώ κι όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές «τα έσοδα της συναυλίας υπερκάλυψαν τα δικαστικά έξοδα για την Ηριάννα και τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν σε πρόσφυγες και κρατούμενους».

Στις 16 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί, για δεύτερη φορά, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του συγκατηγορούμενού της Περικλή, μετά την πρώτη απορριπτική απόφαση τον περασμένο Ιούλιο που πυροδότησε κύμα αντιδράσεων.