ΠΟΛΗ

Αν είχες τη δυνατότητα να γυρίσεις όλη την Αθήνα, πού θα πρωτοπήγαινες;

Η Popaganda και το Taxibeat κάνουν δώρο σε τρεις τυχερούς διαδρομές αξίας 100 ευρώ, για να εξερευνήσεις την πόλη σου!
Φωτογραφία: Παναγιώτης Τζάμαρος/ FOSPHOTOS

Φωτογραφία: Παναγιώτης Τζάμαρος/ FOSPHOTOS

Αχ, η Αθήνα! Η πόλη με τις αντιθέσεις, τις εκπλήξεις σε κάθε στενό, την ιστορία και το δυνατό urban στοιχείο. Αν μπορούσες να κάνεις βόλτες όλη τη μέρα σε αυτή την πόλη δεν θα το έκανες; Είτε υπό το φως του αττικού ουρανού που σπάνια συννεφιάζει , ή ακόμα και τη νύχτα, με τα φώτα της να την στολίζουν, όπως τα διαμάντια το λαιμό μιας σταρ του Hollywood της δεκαετίας του ’50, η Αθήνα είναι τόσο γοητευτική, έχει τόσα μέρη να δεις.

Σκέψου την ιδανική διαδρομή. Είσαι στην Πλατεία Συντάγματος. Ανοίγεις το κινητό σου, μπαίνεις στην εφαρμογή του Taxibeat και αμέσως ο κοντινότερος οδηγός, ή εκείνος που πληροί ακριβώς τις ανάγκες σου από τη λίστα είναι εκεί να σε παραλάβει. Ξεκινάτε από Φιλελλήνων και βγαίνετε Αμαλίας. Οι στήλες Ολύμπιου Διός υψώνονται και αναδεικνύουν ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Στρίβετε στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπου περιμένει το επιβλητικό Καλλιμάρμαρο. Δε μπορείς να μην το κοιτάξεις. Έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να πας Παγκράτι, σε ένα από τα μπαρ και τα καφέ της Πλατείας Πλαστήρα, την νέα ανερχόμενη πιάτσα της πόλης ή στη Βαρνάβα την κλασσική επιλογή.  Βαρέθηκες το urban σκηνικό; Παίρνεις την Ποσειδώνος και διασχίζεις με έναν Taxibeat οδηγό την μαγευτική αθηναϊκή Ριβιέρα. Μπορείς να φτάσεις ακόμα και μέχρι τη Βουλιαγμένη, να καθαρίσει το μυαλό σου, να μαζέψεις εικόνες γεμάτες χρώματα.

Φωτογραφία: Άσπα Κουλύρα

Φωτογραφία: Άσπα Κουλύρα

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος/ FOSPHOTOS

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος/ FOSPHOTOS

Όλα αυτά είναι τώρα δυνατά! Η Popaganda και το Taxibeat, νιώθουν την ανάγκη σου να εξερευνείς διαρκώς την πόλη σου, χωρίς να ταλαιπωρείσαι, με ασφάλεια και άμεση εξυπηρέτηση, για αυτό και κάνουν δώρο σε τρεις τυχερούς διαδρομές αξίας 100 ευρώ στον καθένα! Είναι όμορφο να εκμεταλλεύεσαι κάθε στιγμή στην μαγευτική Αθήνα και γιατί όχι, να νιώσεις σαν τουρίστας στην πόλη για μια μέρα και να χρησιμοποιήσεις τις διαδρομές σου για ένα τουρ χωρίς προηγούμενο! Αθήνα, Πειραιάς, Κηφισιά και πίσω κέντρο. Γιατί όχι; Τώρα όλα είναι δυνατά.

Φωτογραφία: Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

Φωτογραφία: Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

Join the ride! Μπες στο διαγωνισμό κάνοντας like, share και comment σε αυτό το post στη σελίδα της Popaganda στο facebook ,γράφοντας το αγαπημένο σου σημείο στην Αθήνα και μπες στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός θα τρέχει για τις επόμενες 15 μέρες.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.